Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος απολάμβανει την ημέρα του κάνοντας γυμναστική, κάτι που φρόντισε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram όμως άναψε...σπίθα καθώς την στιγμή που τραβούσε βίντεο φάνηκε στο τάμπλετ του να έχει κάνει google search τον NBAer, Ντάνιελ Τάις για τον οποίο Ισραηλινός δημοσιογράφος είχε αναφέρει πως είναι ένας από τους υποψήφιους για την θέση του σέντερ στο "τριφύλλι".


Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR: Ο Ντάνιελ Τάις στο... τάμπλετ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος... άναψε "φωτιές" με το story του στο Instagram και την αναζήτηση του NBer, Ντάνιελ Τάις. Οι "πράσινοι" βρίσκονται σε αναζήτηση σέντερ και τον "εκλεκτό" που θα πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ στην θέση "5", ενώ την αρχή είχε κάνει ένας Ισραηλινός δημοσιογράφος που είχε αποκαλύψει ότι ο Τάις βρίσκεται στην λίστα του "τριφυλλιού".

daniel_theis


Ο Ντάνιελ Τάις μέτρησε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε 17 λεπτά συμμετοχής στο NBA με τις φανέλες των Πέισερς και Κλίπερς, ενώ είχε κατά μέσο όρο  6.3 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο με 36.6% στα τρίποντα. Μένει να φανεί αν θα υπάρχει κάποια εξέλιξη και ουσιαστικό ενδιαφέρον από την πλευρά του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR για την περίπτωση του.
Daniel Theis Dominates the Paint! | Highlights vs Boston Celtics | Clippers vs Celtics

Η ανάρτηση που είχε κάνει Ισραηλινός δημοσιογράφος για τον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ντάνιελ Τάις: