Ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει πως και πως να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της νέας σεζόν και ο Αργεντινός προπονητής μετρά σημαντικές προσθήκες στην προετοιμασία της ΑΕΚ. Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα στο Euro 2024 και την άδεια τους, οι Ντομαγκόι Βίντα, Νταμιάν Σιμάνσκι και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς πάτησαν στο... Μπουργκ της Ολλανδίας για να ενσωματωθούν στην "κιτρινόμαυρη" αποστολή.

simanski_aek
vida_gacinovic


Βίντα, Σιμάνκσι και Γκατσίνοβιτς εντάχθηκαν στην προετοιμασία της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μοιράστηκε μέσω ανάρτησης της στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, την άφιξη των Ντομαγκόι Βίντα, Μιγιάτ Γκατσινόβιτς και Νταμιάν Σιμάνσκι στο Μπουργκ της Ολλανδίας όπου η ομάδα πραγματοποιεί το δεύτερο κομμάτι της βασικής προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν. Φυσικά δεν έλειπαν τα... χαμόγελα. Οι τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές θα σηκώσουν... άμεσα μανίκια και θα ενταχθούν στις προπονήσεις της "Ένωσης"


Οι τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές θα σηκώσουν... άμεσα μανίκια και θα ενταχθούν στις προπονήσεις της "Ένωσης". Σημειώνεται ότι αναμένεται τη Δευτέρα (08/07) στην Ολλανδία και ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός, Αλεξάντερ Κάλενς. Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους διεθνείς, τόσο ο Στίβεν Τσούμπερ όσο και ο Ορμπελίν Πινέδα, αμφότεροι θα ενσωματωθούν απευθείας στις προπονήσεις της ΑΕΚ στην Αθήνα μετά τις υποχρεώσεις τους με την Ελβετία και το Μεξικό σε Euro και Copa America αντίστοιχα.

gacinovic_aek
gacinovic_brinioli
simanski_phlios
vida_almeida