Το ταλέντο αλλά και η... τεμπελιά του Χάμες Ροντρίγκες είναι αναμφισβήτητα, με τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή όταν έχει κέφια να κάνει απίστευτα πράγματα. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικός στο Copa America των ΗΠΑ οδηγώντας τη χώρα του μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Εντυπωσιακό Copa America από τον Χάμες Ροντρίγκες

Η Κολομβία πραγματοποιεί εξαιρετικά παιχνίδια στο Copa America, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή σε όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης τον Χάμες Ροντρίγκες, οποίος έχει προλάβει σε τέσσερις αναμετρήσεις να δώσει πέντε(!) ασίστ και να πετύχει ένα γκολ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2j0pusvqbfl)
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μάλιστα έσπασε κι ένα ρεκόρ στον αγώνα κόντρα στον Παναμά, καθώς κατάφερε στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης να συμμετάσχει και στα τρία γκολ της ομάδας του, δίνοντας δύο ασίστ και ευστοχώντας σε μία εκτέλεση πέναλτι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2j0q76c5c6x)
Η Κολομβία αφού κατάφερε να τερματίσει στον όμιλο στη πρώτη θέση, αφήνοντας τη Βραζιλία στη δεύτερη, προκρίθηκε εύκολα με 5-0 του Παναμά και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Copa America την Ουρουγουάη (11/7 - 03:00) που απέκλεισε στα πέναλτι τη "σελεσάο".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2j2igqm910x)