Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σε συλλογικό επίπεδο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν κάνουν πολλές μεταγραφές και κρατούν τον κορμό τους, εξού και οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Ζερδεβά και Μπούσλιε.

Σημαντική ανανέωση σαν... μεταγραφή για τον Ολυμπιακό με τον Ζερδεβά

Σε δύο πολύ σημαντικές ανανεώσεις συμβολαίων προχώρησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος συμφώνησε με τον Μάνο Ζερδεβά και τον Άντρο Μπούσλιε να παραμείνουν στον Πειραιά τουλάχιστον μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς για να ενισχύσουν την ομάδα.

Οι "ερυθρόλευκοι" στην ανακοίνωση τους για τον "κέρβερο" της ομάδας ανέφεραν χαρακτηριστικά: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μανώλη Ζερδεβά. Ο διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου".

Από τη πλευρά του ο Έλληνας τερματοφύλακας τόνισε πως: "Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα του Ολυμπιακού. Οι υψηλοί στόχοι του συλλόγου και το επαγγελματικό περιβάλλον με διευκόλυναν στο να επεκτείνω την συνεργασία μου με τον πιο επιτυχημένο πολυαθλητικό σύλλογο στην Ευρώπη! Εχοντας μεγάλη όρεξη για δουλειά και διακρίσεις, ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν".



Ανανέωσε το συμβόλαιο του Μπούσλιε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε εκεί και λίγες ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού του, Ντίνου Γεννηδουνιά, φρόντισε να ενισχύσει την άμυνα του, διατηρώντας στο ρόστερ τον Κροάτη πολίστα, Άντρο Μπούσλιε για τον επόμενο χρόνο.

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άντρο Μπούσλιε. Ο Κροάτης αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου".

Ο Μπούσλιε στις δηλώσεις του ανέφερε: "Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό, χαρούμενος που θα μείνω και την επόμενη σεζόν. Ελπίζω να είμαστε ξανά οι καλύτεροι στην Ελλάδα και να προσπαθήσουμε να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω στο Champions League".