Ο Ολυμπιακός κατάφερε να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτηκε ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο. Βέβαια δεν του... έφτανε το ένα, οπότε την περσινή χρονιά σήκωσε δύο κούπες, με τους νέους να κερδίζουν το UEFA Youth League και τους μεγάλους το Conference League. Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν την περιοδεία για να δείξουν τις επιτυχίες τους σε όλη την Ελλάδα με την Τήνο να είναι ο τελευταίος προορισμός.

Στην Παναγία της Τήνου τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η περιοδεία των "ερυθρόλευκων" ευρωπαϊκών τροπαίων στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το UEFA Youth League με την Κ19 του συλλόγου, ενώ επικράτησε στον τελικό του Europa Conference League της Φιορεντίνα και σήκωσε την κούπα.

Τελευταίος σταθμός ήταν η Τήνος, με τους φιλάθλους των Πειραιωτών να δίνουν το βροντερό παρών για να φωτογραφηθούν με τις κούπες. Υπήρξαν βεγγαλικά και καπνογόνα ενώ το πανηγυρικό και το παραδοσιακό στοιχείο ξεχώρισαν.

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός μάλιστα βρέθηκε και στην Παναγία της Τήνου όπου συνάντησε εκεί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου και Τήνου κ. Δωροθέου του Β'  μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου κ. Δημήτριο Λούβαρη.

Μαζί ήταν και ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς νήσου Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός έδωσε από τη πλευρά του την ευλογία της Παναγίας, για να συνεχιστούν οι επιτυχίες του Ολυμπιακού, αλλά και στον Βαγγέλη Μαρινάκη για να συνεχιστεί το μεγάλο έργο των ερυθρόλευκων στην ακαδημία τους.