Στην Κόρινθο, έπειτα από πρόσκληση του δημάρχου Κορινθίας, βρέθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος απάντησε σε ερώτηση για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ παρέστη σε τουρνουά 3on3. Επί τη ευκαιρία, ο δήμος τον τίμησε για την προσφορά του στον αθλητισμό. 

Ο Μπαρτζώκας φυσικά έβγαλε φωτογραφίες και έδωσε αυτόγραφα. Υποστηρικτής του Ολυμπιακού άδραξε την ευκαιρία και τον... πλεύρισε για να μάθει τα διαμείβοντα για τα νέα αποκτήματα της ομάδας την προσεχή σεζόν. 

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η... ανάγνωση του προσώπου του Μπαρτζώκα


Τον ρώτησε αρχικά για τον Σάσα Βεζένκοφ. Ο Μπαρτζώκας είναι πλάτη, άρα δεν μπορεί κάποιος να διακρίνει το πρόσωπό του. Όμως, το κατεβάζει, κάτι που είναι το παγκόσμιο σύμβολο της κατάφασης. 

Η απάντηση πρέπει να είναι "ναι", στη συγκεκριμένη ερώτηση. Όχι μόνο για το νεύμα του προπονητή του Ολυμπιακού, αλλά και για το γεγονός ότι η δεύτερη ερώτηση έχει το συνδετικό "και". Ο φίλος του Ολυμπιακού τον ρωτάει "και Φουρνιέ;" και για να είναι βέβαιος ότι τον άκουσε, επαναλαμβάνει τη φράση. Το "και" σημαίνει πως έμαθε ότι η ΚΑΕ θα αποκτήσει τον Βεζένκοφ. 

Στη δεύτερη ερώτηση, όμως, ο Μπαρτζώκας δεν του έκανε το χατίρι. Έκανε με το πρόσωπο μία κίνηση προς τα πάνω. Αυτό σημαίνει ότι, πιθανότατα, ο Ολυμπιακός δεν θα αποκτήσει τον Γάλλο σούτινγκ γκαρντ. Ο φίλαθλος του Ολυμπιακού, μάλιστα, αναφωνεί "όχι;", για την επιβεβαίωση ότι κατάλαβε αυτό που του έδειξε ο Μπαρτζώκας σωστά. 

Η όλη στιχομυθία κρατά 10 δευτερόλεπτα, από το 35'' έως το 45'' του παρακάτω βίντεο. 


Ο Γ. Μπαρτζώκας στο GNC3on3 #3x3 #Basketball #Korinthos