Ο Ολυμπιακός παρόλο που έφτασε μια ανάσα από το τρίτο του σερί πρωτάθλημα στη Basket League, τελικά ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε την ανατροπή και σήκωσε το τρόπαιο σε πέμπτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Ένα γεγονός που θορύβησε τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι κινήθηκαν γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι κλείνοντας τη μεταγραφή εκτός των άλλων του Λούκα Βιλντόζα που έφτασε στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Έφτασε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Λούκα Βιλντόζα

Παρά τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετώπισαν οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το Final Four της Euroleague, ενώ ηττήθηκαν στον πέμπτο τελικό της Basket League από τον Παναθηναϊκό AKTOR, με τους "πράσινους" να επιστρέφουν στην κορυφή της Ελλάδος μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Υπήρξαν παίκτες του Ολυμπιακού που δεν απέδωσαν τα αναμενόνενα, γι' αυτό και οι Πειραιώτες πήραν την απόφαση να μπουν ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας ήδη ανακοινώσει την απόκτηση των Τάιλερ Ντόρσεϊ και Κίναν Έβανς, ενώ συμφώνησαν για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Λούκα Βιλντόζα.

Ο Αργεντινός γκαρντ πήρε την απόφαση να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο από αυτό που έκανε πέρυσι την ίδια εποχή ο Κώστας Σλούκας, αναφέροντας σε δηλώσεις του όμως πως δεν γίνεται από... εκδίκηση, αλλά επειδή θέλει να κατακτήσει τα πάντα με τους "ερυθρόλευκους" έχοντας ένα κίνητρο παραπάνω.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2jph6vy3emp)
Ο Λούκα Βιλντόζα έφτασε στην Ελλάδα πριν από λίγες ώρες για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το 1+1 συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες που προσθέτουν ακόμη ένα παίκτη με εξαιρετικό σουτ στην περιφέρεια τους, ενώ περιμένουν να αποδεσμευτεί ο Σάσα Βεζένκοφ από τους Τορόντο Ράπτορς για να αποτελέσει την τέταρτη φετινή μεταγραφή των "ερυθρολεύκων".

afixi_vildoza
afixi_vildoza_1