Πιο Έλληνας από αρκετούς που έχουν γεννηθεί στη χώρα έχει γίνει ο Ροντινέι. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού το έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν πόσο λατρεύει τη χώρα αλλά και τα νησιά μας, επιλέγοντας αυτή τη φορά τη Μύκονο, συναντώντας μάλιστα τον Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ.

Παρέα με τον Μοχάμεντ Σαλάχ στη Μύκονο ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ροντινέι

Πρόκειται για έναν από τους παίκτες που έτρεξαν περισσότερο από κάθε άλλον στη χρονιά που ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό. Ο Μαρσέλο Ροντινέι ήταν από τους "πυλώνες" των Πειραιωτών μέχρι την κατάκτηση του Conference League και τώρα απολαμβάνει με την ηρεμία του τις διακοπές του.

Η πρώτη συνάντηση των "ερυθρόλευκων" παικτών ενόψει της νέας χρονιάς αναμένεται στις 10/7 και ο Ροντινέι απολαμβάνει τις τελευταίες "ξέγνοιαστες" στιγμές των διακοπών του. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποφάσισε να αφήσει τις Σπέτσες και να ταξιδέψει στη Μύκονο, όπου είχε και μία ιδιαίτερη συνάντηση.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια των εξορμήσεών του βρέθηκε μαζί με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος βρίσκεται στο νησί των Κυκλάδων για τρίτο συνεχές καλοκαίρι, αυτή τη φορά αλλαγμένος, καθώς αποφάσισε να κουρέψει την περιβόητη αφάνα του και να διαμορφώσει ένα καινούργιο λουκ.



Οι δύο παίκτες θα μπορούσαν πολύ εύκολα λόγω θέσεων να παίξουν ο ένας απέναντι στον άλλον, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, αποφάσισαν να βγάλουν μία φωτογραφία για να απαθανατίσουν τη στιγμή, ποζάροντας και οι δύο με χαμόγελο μπροστά στην κάμερα.