Το εξαιρετικό κλίμα στην Εθνική Ελλάδος μπάσκετ είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που κατάφερε να κατακτήσει το Προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ και να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκαναν τη δουλειά τους, δείχνοντας μέσα από μία φωτογραφία το δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί.

Η υγεία που αποπνέει η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ μέσω Σπανούλη και Αντετοκούνμπο

Οι εμφανίσεις της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά ήταν εξαιρετικές σε όλα τα επίπεδα. Από τα πολλά εύστοχα τρίποντα μέχρι και την απίστευτη άμυνα, αλλά το κυριότερο απ' όλα ήταν η σιγουριά που απέπνεε η ομάδα μέσα στο παρκέ.

Για να μπορέσει να γίνει κάτι τέτοιο το κλίμα στην ομάδα πρέπει να είναι το ιδανικό. Κάτι που κατάφερε από τη μία ο Βασίλης Σπανούλης που συσπείρωσε την Εθνική παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, αλλά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που έδειξε με τον τρόπο του πόσο σέβεται κάθε συμπαίκτη του.

Οι δύο τεράστιες αυτές προσωπικότητες του ελληνικού αλλά και του παγκόσμιου μπάσκετ έδειξαν μέσα από μία φωτογραφία το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι στο μέλλον. Μια εικόνα με πολλά χαμόγελα, τεράστιο θαυμασμό στα πρόσωπα και η συνάντηση των παιδιών του Αντετοκούνμπο και του Σπανούλη ήταν η ομορφότερη εικόνα από το ΣΕΦ.

paidia_xamogela