Για ακόμη μία χρονιά η παρουσία της Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague ήταν απογοητευτική, με την ιταλική ομάδα να μην καταφέρνει καν να μπει στα Playoffs της διοργάνωσης. Φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της τις "φανταχτερές" μεταγραφές και προχωράει με κινήσεις ουσίας, όπως εκείνη του Λεάντρο Μπολμάρο.

Ενισχύεται στη Euroleague με τη μεταγραφή Μπολμάρο η Αρμάνι Μιλάνο

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει δαπανήσει ένα... σκασμό λεφτά για μεταγραφές τα τελευταία χρόνια στη Εuroleague, με στόχο να μπορέσει να φτάσει στην κορυφή αλλά επ' ουδενί τα έχει καταφέρει. Πλέον δείχνει πως κινείται πιο μεθοδικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού πραγματοποιώντας προσεκτικές κινήσεις.

Έχει ήδη ολοκληρώσει ήδη πέντε μεταγραφές, με τον Λεάντρο Μπολμάρο να αποτελεί την έκτη προσθήκη για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο παρά το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει να την οδηγήσει έστω σε κάποιο Final Four τα τελευταία χρόνια.

Ο Αργεντινός γκαρντ προέρχεται από μεστή χρονιά με την Μπάγερν Μονάχου, έχοντας στο πρωτάθλημα 8,1 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Στη Euroleague αντίστοιχα τα νούμερα του ήταν ελαφρώς βελτιωμένα, καθώς ολοκλήρωσε τη σεζόν με 8,4 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ, ενώ στις δηλώσεις για τη μεταγραφή του φάνηκε ανυπόμονος για την καινούργια πρόκληση στην καριέρα του.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτή την πρόκληση που με περιμένει. Είμαι πολύ χαρούμενος που πηγαίνω σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Αρμάνι. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα και αυτόν τον σπουδαίο οργανισμό να φτάσει τα ύψη που αξίζει. Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει η σεζόν και να παίξω με τους νέους μου συμπαίκτες και τον κόουτς Μεσίνα".