Η Γερμανία παρά το γεγονός πως είχε πολλές ευκαιρίες στη παράταση για να πάρει τη νίκη και να καθαρίσει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Euro 2024, δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει. Η Ισπανία από τη πλευρά της βρήκε το "χρυσό" γκολ με τον Μερίνο, την ώρα που τα "πάντσερ" διαμαρτύρονται έντονα για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε.

Θέλουν επανάληψη του προημιτελικού του Euro 2024 με την Ισπανία οπαδοί της Γερμανίας

Δεν είναι πάντα εύκολο για μία οικοδέσποινα χώρα να χάνει την ευκαιρία να φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης και να κατακτήσει το τρόπαιο. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μία ομάδα όπως η Γερμανία που τα προηγούμενα χρόνια κυριαρχούσε στο ποδόσφαιρο, κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Οι οπαδοί των "πάντσερ" έχουν πολύ έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Τέιλορ στον αγώνα κόντρα στην Ισπανία, με τον Βρετανό διαιτητή να μη δείχνει τη βούλα του πέναλτι στο σουτ του Μουσιάλα με τη μπάλα να βρίσκει ξεκάθαρα το χέρι του Μαρκ Κουκουρέγια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2ht81mjiyc1)
Το γεγονός αυτό ξεκίνησε θύελλα αντιδράσεων στη Γερμανία που ζητάνε την επανάληψη του αγώνα, αλλά και τη διαγραφή των διαιτητών από την UEFA. Τόσο ο ρέφερι της αναμέτρησης τόσο και το VAR αποφάσισαν πως δεν έχει υπαρχει πέναλτι με τις υπογραφές που έχουν μαζευτεί να φτάνουν τις 31.728!