Το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων επικεντρώνεται ξεκάθαρα στους φίλους του τένις με το Wimbledon να έχει τη μερίδα του Λέοντος. Η διοργάνωση του Ηνωμένου Βασιλείου μπαίνει στη δεύτερη βδομάδα της με τους Νόβακ Τζόκοβιτς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ να αγωνίζονται στον τέταρτο γύρο.

Τζόκοβιτς και Ζβέρεφ ρίχνονται στη μάχη των "16" του Wimbledon 

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις συνεχίζεται το Wimbledon, με τη διοργάνωση που διεξάγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο να μπαίνει στη δεύτερη και τελευταία εβδομάδας της. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να περάσει στον τρίτο γύρο, ενώ η Μαρία Σάκκαρη αν και πάλεψε δεν τα κατάφερε απέναντι στην Έμμα Ραντουκάνου.

Στη φάση των "16" υπάρχουν δύο σπουδαία παιχνίδια, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να αντιμετωπίζει τον Χόλγκερ Ρούνε (20:30) που βρίσκεται στη θέση Νο 15 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP. Ο Σέρβος τενίστας απέκλεισε με δυσκολία τον Αλεξέι Ποπίριν με 3-1 στον τρίτο γύρο, ενώ ο Δανός από τη πλευρά του προκρίθηκε στο... νήμα απέναντι στον Κουεντίν Χάλιζ με 3-2 σετ.

Στην άλλη αναμέτρηση που αναμένεται να μαγνητίσει τους φιλάθλους, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα βρει στο δρόμο του για τα προημιτελικά τον Τέιλορ Φριτζ (17:30) σε έναν αγώνα που αναμένεται συγκλονιστικός. Ο Γερμανός πρωταθλητής έχει φτάσει στον τέταρτο γύρο χωρίς να χάσει σετ με τελευταίο "θύμα" του τον Κάμερον Νόρι. Από την άλλη ο Αμερικάνος δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αποκλείοντας με 3-0 σετ τον Αλεχάντρο Ταμπίλο.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: 

15:00 NOVASPORTS 6 Αρτούρ Φις - Άλεξ Ντε Μινόρ Wimbledon
15:30 NOVASPORTS PRIME Έλενα Ριμπάκινα - Άννα Καλίνσκαγια Wimbledon
17:30 NOVASPORTS PRIME Τέιλορ Φριτζ - Αλεξάντερ Ζβέρεφ Wimbledon
18:00 NOVASPORTS 6 Γιούλια Πουτιντσέβα - Γελένα Οσταπένκο Wimbledon
20:00 NOVASPORTS 6 Ντάνιελ Κόλινς - Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα Wimbledon
20:30 NOVASPORTS PRIME Χόλγκερ Ρούνε - Νόβακ Τζόκοβιτς Wimbledon