Η συγκομιδή των 101 αθλητών της Ελλάδας που θα ταξιδέψει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού δείχνει από μόνη της την εξαιρετική παρουσία όλων τα τελευταία χρόνια στα αθλήματά τους. Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ πήρε την πρόκριση και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο -μετά την άρνηση του Μίλτου Τεντόγλου- αναμένεται να γίνει ο σημαιοφόρος της χώρας, έχοντας στο πλευρό του τη Μαρία Σάκκαρη.

Αντετοκούνμπο και Σάκκαρη, τα φαβορί για σημαιοφόροι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους άθλητες που έχουν διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Κάτι που έχει καταφέρει με τις επιτυχίες του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το NBA με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και με το φιλανθρωπικό του έργο στη χώρα μας και όχι μόνο.

Από την άλλη πλευρά βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που έχει φέρει τα τελευταία χρόνια διαδοχικές επιτυχίες στο τένις. Ένα άθλημα που είχε ξεχαστεί από τους περισσότερους και μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά κατάφεραν να το βγάλουν ξανά στον... αφρό.

Ο "Greek Freak" μαζί τη "Sak attack" είναι έτοιμη να σηκώσουν στις πλάτες τους μία ολόκληρη χώρα, καθώς είναι τα απόλυτα φαβορί για να είναι οι σημαιοφόροι στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, με τους δύο πρωταθλητές να δείχνουν από την αρχή τον ενθουσιασμό τους για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Αρχικά ήταν να αναλάβει την τεράστια αυτή ευθύνη ο Μίλτος Τεντόγλου, με τον άλτη του μήκους να αρνείται ευγενικά, καθώς γνωρίζει πως υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις ως σημαιοφόρος και το γεγονός αυτό θα τον βγάλει από το πρόγραμμα της προπόνησής του.