Ο παίκτης που έκανε τους πάντες στην Ελλάδα να αγαπήσουν το μπάσκετ δεν είναι άλλος από τον Νίκο Γκάλη. Ο "γκάνγκστερ" όπως τον αποκαλούν, βρέθηκε ξανά δίπλα στην Εθνική Ελλάδος στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ όπου και βραβεύτηκε από την Ομοσπονδία, δίνοντας με τη σειρά του τα συγχαρητήρια του για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική Ελλάδος μπάσκετ για την πρόκριση ο Νίκος Γκάλης

Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ επιστρέφει μετά από 16 χρόνια και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου στη μεγαλύτερη διοργάνωση του καλοκαιριού. Κατάφερε να επικρατήσει και στις τέσσερις αναμετρήσεις που έδωσε στο Προολυμπιακό τουρνουά, αφήνοντας εκτός συνέχειας ομάδες όπως η Κροατία και η Σλοβενία.

Πολλοί "θρύλοι" του αθλήματος βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσουν την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, με τον Νικο Γκάλη να ξεχωρίζει για ακόμη μία φορά. Η Ελληνική Ομοσπονδία τον τίμησε για την παρουσία του στο χώρο, μ' εκείνον να τους ευχαριστεί από την πλευρά του.

Μετά το τέλος του Προολυμπιακού τουρνουά, ο "γκάνγκστερ" δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο στο οποίο έδινε συγχαρητήρια στην Εθνική Ελλάδος για την πρόκριση της στο Παρίσι και αναφέρθηκε στο γεγονός πως ακόμη οι νεότεροι εμπνέονται από την τεράστια επιτυχία του 1987.

"Είμαι πολύ περήφανος για την νίκη στο προ Ολυμπιακό τουρνουά και για την πρόκριση της Ελλάδας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Η "Επίσημη Αγαπημένη" που χτίσαμε στο ίδιο γήπεδο το 1987, συνεχίζει να ενθουσιάζει και να εμπνέει τους Έλληνες. Είμαι χαρούμενος που βρέθηκα στο Σ.Ε.Φ. κοντά στην Ομάδα.

Μπράβο στον Προπονητή, στους Παίκτες, στο staff, στους Φιλάθλους, στην Ομοσπονδία και σε όσους στήριξαν την Εθνική Ομάδα. Με Υγεία και Αγωνιστικότητα #pantadipla στην Εθνική, πάμε στο Παρίσι για μια μεγάλη διάκριση."