Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που ο Κώστας Σλούκας πήρε την μεγαλύτερη απόφαση για την καριέρα του, μετακομίζοντας από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR. Η μεταγραφή αυτή σήμανε το ξεκίνημα νέας εποχής για τους "πράσινους" που επέστρεψαν στην κορυφή της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη μεταγραφή του Σλούκα στον Παναθηναϊκό AKTOR

Μπορεί το ξεκίνημα του στον Παναθηναϊκό AKTOR να μην ήταν το καλύτερο δυνατό για τον Κώστα Σλούκα, αλλά το τέλος ήταν βγαλμένο από το ωραιότερο παραμύθι. Οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν τη χρονιά έχοντας κατακτήσει τη Euroleague και τη Basket League, με τον αρχηγό του να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στους τελικούς του πρωταθλήματος ο Σλούκας πήρε το "τριφύλλι" από το χέρι και το οδήγησε στο τρόπαιο της Basket League μετά από δύο χρόνια... ξηρασίας. Στον τελευταίο αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα του, ο αρχηγός των "πρασίνων" έκανε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο της καριέρας του με 25 πόντους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1sbm5x3pbdl)

Ο Παναθηναϊκός θυμήθηκε λοιπόν την ημέρα που ο 34χρονος γκαρντ άλλαξε στρατόπεδο και το "γιόρτασε" στα social media, αναφέροντας πως η μεταγραφή του αποτέλεσε το ξεκίνημα μίας νέας εποχής για την ομάδα και έδειξε την ανυπομονησία του για το μέλλον.


Η ανάρτηση ανέφερε χαρακτηριστικά: "Πριν από έναν χρόνο, ο Κώστας Σλούκας υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό AKTOR, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μίας νέας εποχής! Έναν τίτλο της EuroLeague, δύο βραβεία MVP και ένα πρωτάθλημα Ελλάδας αργότερα, ανυπομονούμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον."