Μπορεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατά το σύνηθες, να έψαχνε τον Ντάνιελ Τάις στο google ενώ γυμναζόταν, όμως ο Γερμανός σέντερ δεν θα αριβάρει στην Ευρώπη για χατίρι του Παναθηναϊκού AKTOR, καθώς θα παραμείνει στο NBA. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κατά πλειονότητα μεταγραφολόγος του ESPN, Άντριαν Βοϊνιαρόφσκι, ο Τάις συμφώνησε με τους Πέλικανς της Νέας Ορλεάνης. Έτσι, θα παραμείνει στο NBA και την προσεχή σεζόν. 

Ο 32χρονος από το Σάλτσγκιτερ, που κοιτάζει τον κόσμο από τα 2,03μ. και μπορεί να αντεπεξέλθει στη θέση του σέντερ, παίζει στο NBA από το 2017, όταν και έφτασε στη Βοστόνη για λογαριασμό των Σέλτικς, τους οποίους τίμησε ως το 2021. Ο Τάις επέστρεψε για λίγο στους Σέλτικς, το 2022, αφού είχε αρχίσει τη σεζόν στο Σικάγο και τους Μπουλς. Το 2021-22 έπαιξε στους Χιούστον Ρόκετς, το 2022-23 στους Ιντιάνα Πέισερς και πέρυσι στους Λος Άντζελες Κλίπερς. 




Παναθηναϊκός AKTOR, μεταγραφές: Σε μία εβδομάδα κρίνεται του Ναν 



Ο Παναθηναϊκός AKTOR, πάντως, περιμένει να διαπιστώσει τι θα γίνει και με την περίπτωση του Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός γκαρντ, από την πλευρά του, έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ΚΑΕ. Ωστόσο, υπάρχει ο όρος του NBA out. Δηλαδή, εφόσον ομάδα από το NBA τού κάνει πρόταση με εγγυημένο συμβόλαιο για τουλάχιστον μία σεζόν, θα μπορεί να φύγει. Όμως, η διορία για να γίνει αυτό είναι μέχρι τις 15 Ιουλίου. 

Ο Ναν υπήρξε καταπληκτικός κυρίως στη Euroleague, ενώ ήταν καθοριστικός και στην Basket League. Φυσικά, έπαιξε μείζονα ρόλο στην κατάκτηση του νταμπλ. 

Πρόταση, πάντως, δεν έχει έρθει ακόμη και στον Παναθηναϊκό AKTOR ελπίζουν να εκπνεύσει η διορία χωρίς παρατράγουδα.