Παρών ήταν ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, στα γραφεία του συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ώρα που ο Θωμάς Στρακόσα υπέγραφε το συμβόλαιό του. Ο 29χρονος Αλβανός πορτιέρε, γιος του Φώτη Στρακόσα, ο οποίος έδειχνε χαρούμενος μετά τη συμφωνία, έγινε ο δεύτερος τερματοφύλακας, μετά τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, που αποκτά η "Ένωση". Ο Στρακόσα συμμετείχε στο Euro 2024 με την εθνική Αλβανίας, η οποία, παρ' ότι αποκλείστηκε στους ομίλους, επέδειξε αξιοπρόσεκτη παρουσία. Πλην των ομάδων που έχει αγωνιστεί, με τελευταία την αγγλική Μπρέντφορντ, ο Στρακόσα ξεκίνησε στις ακαδημίες των ΑΠΟΕΛ και Πανιωνίου

thomas_strakosa_aek_metagrafes2
thomas_strakosa_aek_metagrafes1
thomas_strakosa_aek_metagrafes10
thomas_strakosa_aek_metagrafes9
thomas_strakosa_aek_metagrafes8
thomas_strakosa_aek_metagrafes7
thomas_strakosa_aek_metagrafes6
thomas_strakosa_aek_metagrafes5
thomas_strakosa_aek_metagrafes4
thomas_strakosa_aek_metagrafes3

ΑΕΚ, μεταγραφές: Η ανακοίνωση για τον Θωμά Στρακόσα

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Θωμά Στρακόσα. Ο διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2029.

Ο Θωμάς Στρακόσα γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1995. Έχει αγωνιστεί στις Λάτσιο, Σαλερνιτάνα και Μπρέντφορντ.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, στο aekfc.gr: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου. Από σήμερα τέρμα τα λόγια και μόνο δουλειά".