Οι Κροάτες διεθνείς θέλησαν να ξεχάσουν την ήττα από την εθνική Ελλάδος στον τελικό του προολυμπιακού τουρνουά και οι Ντάριο Σάριτς και Ίβιτσα Ζούμπατς μπλέχτηκαν σε καβγά σε κλαμπ στην παραλιακή. Το επεισόδιο δεν έμεινε κρυφό, αφού το έφερε στην επιφάνεια το TMZ. Χρονολογείται για τις 5:30 π.μ. της Δευτέρας, 8 Ιουλίου. 

Συγκεκριμένα, ο Ίβιτσα Ζούμπατς μπλέχτηκε σε καβγά, αλλά ο Σάριτς ήταν αυτός που την πλήρωσε, μια και δέχθηκε χτυπήματα, ενώ φέρεται να έπεσε στο έδαφος από κεφαλοκλείδωμα. Ο τελευταίος, που θα παίζει στους Ντένβερ Νάγκετς από την προσεχή σεζόν, έμεινε στο έδαφος για κάποιο χρόνο ακίνητος, την ώρα που ο Ζούμπατς φαίνεται να συγκρατιέται. Συγχρόνως, στη σύρραξη μπλέχτηκε και ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τιν Γεντβάι





Ο Κροάτης διεθνής είχε επιστρέψει από την Αυστρία, που οι "πράσινοι" έκαναν την προετοιμασία τους, και την Κυριακή, 7 Ιουλίου, αλλά και τη Δευτέρα, 8, είχε ρεπό. Ο Γεντβάι προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, με ανθρώπους της ασφάλειας του μαγαζιού να επεμβαίνουν για να τον συγκρατήσουν.

Οι φωνές που ακούγονται και οι ελληνικές φράσεις είναι ενδεικτικές για ό,τι συνέβη. Στο βίντεο απαθανατίζεται πελάτης να προσπαθεί να ηρεμήσει τον Ζούμπατς.