Ο Ροντινέι δείχνει ασταμάτητος στις συναντήσεις του με τεράστιους αθλητές του χώρου, καθώς μία ημέρα μετά τον Μοχάμεντ Σαλάχ, βρέθηκε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έδωσε το παρών στο Charles Antetokounmpo Family Foundation και φωτογραφήθηκε με τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Συναντήθηκε με τον Ροντινέι του Ολυμπιακού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Αντίστροφα μετράνε οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα απαιτητική χρονιά. Οι διακοπές τελειώνουν οπότε οι ποδοσφαιριστές των "ερυθρολεύκων" απολαμβάνουν την ηρεμία τους για λίγο ακόμη, πηγαίνοντας σε εκδηλώσεις.

Ένας από τους παίκτες των Πειραιωτών που έχει δείξει έμπρακτα την αγάπη του για τέτοιους είδους συναθροίσεις είναι ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Charles Antetokounmpo Family Foundation και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι δυο τους τα είπαν σε πολύ ευχάριστο κλίμα, με τον "Greek Freak" να είναι ανακουφισμένος μετά την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Μετά την συζήτηση τους πόζαραν μπροστά στο φακό με τον Ροντινέι να απαθανατίζει τη στιγμή.

"Πολύ μεγάλη μου χαρά που σε γνώρισα. Έχεις μια πολύ όμορφη ιστορία φίλε μου. Ο Θεός να σε ευλογεί!", έγραψε στα social media ο ποδοσφαιριστής των "ερυθρολεύκων" δείχνοντας τον ενθουσιασμό του για την συνάντηση με τον μπασκετμπολίστα των Μιλγουόκι Μπακς.