Τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας του Παναθηναϊκού δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τους "πράσινους" να έχουν ναι μεν αρκετές απουσίες λόγω διεθνών και του Euro 2024, αλλά ήταν φανερό πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στις μεταγραφές, με την απόκτηση του αριστερού μπακ να είναι στις προτεραιότητες.

Επανέρχεται για τη μεταγραφή του Έντσο Ντίας ο Παναθηναϊκός

Σε περίπου δύο εβδομάδες ξεκινάει ο Παναθηναϊκός την ευρωπαϊκή του πορεία τη νέα σεζόν και τα πράγματα στην προετοιμασία δεν κύλησαν με τον καλύτερο τρόπο. Το "τριφύλλι" στα παιχνίδια που αντιμετώπισε ομάδες που ήταν στα μέτρα του έδειξε πως υπάρχουν αρκετά προβλήματα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2imc9qhqz3d)
Το ελαφρυντικό είναι σίγουρα πως υπάρχουν αρκετές απουσίες λόγω των διεθνών παικτών που έχουν μία έξτρα άδεια λόγω της συμμετοχής τους στο Euro 2024, ενώ ο MVP της προηγούμενης χρονιάς, Φώτης Ιωαννίδης, βρισκόταν στην Αθήνα λόγω τραυματισμού.

Μία από τις θέσεις που θέλει να ενισχυθεί στις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός είναι εκείνη του αριστερού μπακ. Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε μία εξαιρετική πρόταση στον Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά εκείνος επέλεξε να μείνει στο εξωτερικό, ενώ η προοπτική του Ρεμπότσο χάλασε λίγο πριν την συμφωνία.

Οι Αργεντίνοι τώρα βάζουν στο "κόλπο" της απόκτησης του Έντσο Ντίας τους "πράσινους". Ο αριστερός μπακ της Ρίβερ Πλέιτ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το σύλλογο, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως με μία πρόταση στα 2 εκατομμύρια ευρώ ο παίκτης μπορεί να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα, με την ομάδα της Αργεντινής να έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.