Πρόκειται για ένα από τα πιο "καυτά" ζευγάρια στο ποδόσφαιρο, με την Αλίσα Λέμαν να είναι μία από τις ομορφότερες αθλήτριες του κόσμου. Η συνύπαρξη της με τον Ντάγκλας Λουίζ στην Άστον Βίλα τους έφερε πιο κοντά και αποφάσισαν από κοινού να κάνουν το μεγάλο βήμα στη καριέρα τους και να πάρουν μεταγραφή στην Γιουβέντους.

Έκλεισε τη πρώτη μεταγραφή ζευγαριού στην ιστορία η Γιουβέντους

Την απόκτηση όχι ενός, αλλά δύο ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η Γιουβέντους. Όχι όμως όπως συνηθίζεται καθώς πρόκειται για την πρώτη "μεταγραφή ζευγαριού" στην ιστορία του ποδοσφαιρού, με την Αλίσια Λέμαν και τον Ντάγκλας Λουίζ να μετακομίζουν ταυτόχρονα στο Τορίνο.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής - που έχασε το κρίσιμο πέναλτι στον ημιτελικό του Europa Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό - θα αγωνίζεται στη Γιουβέντους μέχρι το 2029, με την συμφωνία με την Άστον Βίλα να ολοκληρώνεται πριν λίγες ημέρες μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις.



Από την άλλη η σύντροφος του, Αλίσια Λέμαν - που αγωνιζόταν κι εκείνη στην Άστον Βίλα - τον ακολούθησε στην ιταλική ομάδα, διασφαλίζοντας κατά κάποιο τρόπο τη σχέση τους, με τις μεταγραφές σε τέτοιες περιπτώσεις να δημιουργούν αρκετούς τριγμούς.