Σίγουρα δεν είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που εκτελεί πέναλτι χωρίς να βλέπει, αλλά ο τρόπος που το έκανε ο Άιβαν Τόνεϊ σίγουρα ήταν διαφορετικός από τους άλλους. Το βίντεο με το γκολ του στο Euro 2024 έγινε viral με την Εθνική Αγγλίας να το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω.

Ο Τόνεϊ εκτός από πέναλτι στο Euro 2024 κάνει τα πάντα χωρίς να βλέπει

Όταν κάτι αρέσει τις περισσότερες φορές το "τραβάς" από τα μαλλιά. Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Άιβαν Τόνεϊ που σκόραρε ένα από τα κρίσιμα πέναλτι της Αγγλίας στα προημιτελικά του Euro 2024 κόντρα στην Ελβετία και βοήθησε κι εκείνος με τον τρόπο του στην πρόκριση της χώρας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2itnuc3q4u1)
Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ λοιπόν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και έβαλε τον ποδοσφαιριστή της Μπρέντφορντ να κάνει τα πάντα στη ζωή του χωρίς να βλέπει. Η ιδέα προέκυψε μετά τον τρόπο που εκτέλεσε από την άσπρη βούλα στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Άγγλος επιθετικός στο βίντεο κατάφερε να κάνει ό,τι του ζητήθηκε χωρίς να έχει εικόνα, δείχνοντας πως μπορεί να "παίξει" από μπάσκετ μέχρι και Σκορ 4. Μία από τις επιλογές του μάλιστα ήταν να διαβάζει βιβλίο χωρίς να κοιτάει, ενώ φυσικά έβρισκε κέντρο στα βελάκια.