20 χρόνια πέρασαν από την ιστορική κατάκτηση του Euro 2004 από την Ελλάδα και το γεγονός δεν μπορεί να ξεχαστεί. Οι Legends είναι έτοιμοι να αγωνιστούν σε ακόμη ένα φιλικό, αυτή τη φορά απέναντι στους UEFA Stars και ταξίδεψαν για τη Γερμανία, για ακόμη μία νίκη.

Ταξίδεψαν για την Γερμανία οι Legends του Euro 2004

Η Εθνική Ελλάδος έγραψε τη δική της ιστορία πριν 20 χρόνια στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Η κατάκτηση του Euro 2004 άφησε όλο τον κόσμο άφωνο, με την ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ να κερδίζει δύο φορές μέσα στο σπίτι της, την οικοδέσποινα και στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Από εκείνη τη μέρα και μετά οι παίκτες που αγωνίστηκαν και πλέον έχουν σταματήσει να παίζουν ποδόσφαιρο, διοργανώνουν φιλικά για να τιμήσουν εκείνες τις υπέροχες στιγμές. Με αφορμή το Euro 2024 που διεξάγεται στη Γερμανία, η Ελλάδα ταξίδεψε για το Έσεν για να αντιμετωπίσουν τους UEFA Stars (11/7 - 22:00).

Οι θρύλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρου θα αγωνιστούν απέναντι σε εκείνους της Ελλάδος, με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο να ανεβάζει στα social media μία φωτογραφία από το αεροπλάνο λίγη ώρα πριν την αναχώρηση, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ εκείνης της εποχής, Βασίλη Γκαγκάτση να δίνει το παρών.