Συνεχίζονται να δίνονται τα βραβεία στη Basket League, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού AKTOR να συνεχίζουν την... αυτοκρατορία τους. Μετά τους Σλούκα, Αταμάν και Λεσόρ ήρθε η ώρα του Κέντρικ Ναν να πανηγυρίσει τη δική του πρωτιά, όντως ως ο πιο δημοφιλής παίκτης του πρωταθλήματος.

Πιο δημοφιλής παίκτης της Basket League ο Κέντρικ Ναν

Η προσθήκη του Κέντρικ Ναν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού AKTOR άλλαξε όλη τη χρονιά για τους "πράσινους". Ο Αμερικάνος γκαρντ διαφοροποίησε κατά πολύ την ομάδα και τη βοήθησε να επιστρέψει στα τρόπαια, κατακτώντας αρχικά τη Euroleague στο Βερολίνο και στη συνέχεια την Basket League στους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1wmtglw6mox)
Ο Ναν στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα έκανε απίστευτα πράγματα και μετά τη συμμετοχή στην κορυφαία πεντάδα του πρωταθλήματος, αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία ως ο πιο δημοφιλής παίκτης στη Basket League όπως ανέφερε στην ανακοίνωσε του ο ΕΣΑΚΕ.

"Ο Κέντρικ Ναν ψηφίστηκε ως ο πιο δημοφιλής παίκτης για την σεζόν 2023-2024. Ο Κέντρικ Ναν στην «παρθενική» του σεζόν στην Stoiximan Basket League ψηφίστηκε όχι μόνο μέλος της Καλύτερης Πεντάδας αλλά και Πιο Δημοφιλής Παίκτης!

Η ανάδειξη του Πιο Δημοφιλή Παίκτη της Stoiximan Basket League 2023-24 γίνεται αποκλειστικά από τις ψήφους του φίλαθλου κοινού.

Ο 29χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR επικράτησε στην ψηφοφορία με ποσοστό 28,44% (662 ψήφους) έναντι 24,23% του συμπαίκτη του, Κώστα Σλούκα, που πήρε το 24,23% (568) και του Βασίλη Τολιόπουλου του Άρη Midea, ο οποίος συγκέντρωσε το 11,18% των προτιμήσεων (262).

Ο Ναν «διαδέχεται» τον Σάσα Βεζένκοφ, που είχε αναδειχθεί για δύο σερί σεζόν Πιο Δημοφιλής Παίκτης."


Μήνυμα παραμονής του Ναν στον Παναθηναϊκό AKTOR


"Αισθάνομαι υπέροχα που είμαι ο πιο δημοφιλής παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα, παρόλο που πιστεύω ότι είμαι συγκρατημένος και χαμηλών τόνων ως άνθρωπος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δουλεύω πάνω στις δυνατότητές μου και να μαθαίνω το μπάσκετ κάθε μέρα και καλύτερα. Απολαμβάνω το γεγονός ότι λαμβάνω μεγάλη αναγνώριση για αυτό.

Περίμενα να έχω μια επιτυχημένη σεζόν όταν υπέγραψα στον Παναθηναϊκό. Περίμενα ότι θα έχω μια καλή ευκαιρία να δείξω τί μπορώ να κάνω. Γνωρίζω πως πάντοτε θα είμαι καλός όταν δουλεύω τόσο σκληρά όσο τη σεζόν που μας πέρασε. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Πιστεύω πως την επόμενη σεζόν θα είμαι ακόμη καλύτερος Προετοιμάζω τον εαυτό μου ψυχικά και σωματικά ώστε να πάω στο επόμενο επίπεδο. Φίλοι του Παναθηναϊκού, ας το πάμε σε ένα επίπεδο που δεν έχει δει ποτέ το ελληνικό μπάσκετ." ανέφερε ο Κέντρικ Ναν στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του "τριφυλλιού".