Ήρθε στην Ελλάδα ως ένας παίκτης που είχε κατακτήσει τέσσερα Europa League και όλοι περίμεναν να δείξει την εμπειρία του. Το ξεκίνημα του στον Ολυμπιακό δεν ήταν το καλύτερο δυνατό για τον Βιθέντε Ιμπόρα, αλλά τελικά ο Ισπανός μέσος αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φιλάθλους των "ερυθρολεύκων" και αφού έκανε το καθήκον του επέστρεψε με μεταγραφή στη Λεβάντε.

Επέστρεψε με μεταγραφή στη Λεβάντε μετά από ένα χρόνο στον Ολυμπιακό ο Ιμπόρα

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μπορεί να χλευάστηκε αρκετά στο πρώτο μισό της χρονιάς, αλλά η κατάκτηση του Conference League με πρωταγωνιστή εκείνον, έκανε κάθε οπαδό του Ολυμπιακού να τον μνημονεύει και θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d15ecxorhqnl)
Ο Ισπανός μέσος όμως είχε δώσει το λόγο του και φρόντισε να τον κρατήσει, καθώς είχε υπογράψει για ένα χρόνο στους "ερυθρόλευκους" με σκοπό στη συνέχεια να επιστρέψει στη Λεβάντε. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσπάθησε να τον μεταπείσει αλλά ο αρχοντικός μέσος είχε πάρει ήδη την απόφαση του.

Ο 36χρονος αμυντικός χαφ αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό και τον ευχαρίστησε που του έδωσε το πέμπτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην καριέρα του και γύρισε στην Ισπανία όπου έχει αγωνιστεί σε 228 παιχνίδια με τη φανέλα της Λεβάντε σε 12 ολόκληρα χρόνια παρουσίας. Η καρδιά... μίλησε!