Η Ισπανία βρίσκεται στα ημιτελικά του Euro 2024 κι ένας από τους παίκτες που την έχει οδηγήσει ως εκεί, είναι ο Νίκο Γουίλιαμς. Ο μεσοεπιθετικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, με την Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρεται για τη μεταγραφή του αλλά έχει ισχυρό ανταγωνισμό.

Να κλείσει τη μεταγραφή του Νίκο Γουίλιαμς θέλει η Μπαρτσελόνα

Το δίδυμο της Εθνικής Ισπανίας ονειρεύονται να χτίσουν στην Μπαρτσελόνα οι ιθύνοντες της ομάδας. Ο Λαμίν Γιαμάλ βρίσκεται στους "μπλαουγκράνα", οι οποίοι κοιτάνε έντονα την περίπτωση της μεταγραφής του Νίκο Γουίλιαμς που βγάζει... μάτια στο Euro 2024.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2dnopfjsyp5)
Ο εξτρέμ της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δείξει στα γήπεδα της Γερμανίας μεγάλο κομμάτι από το ταλέντο του, προσελκύζοντας με αυτόν τον τρόπο αρκετούς "μνηστήρες". Εκείνη που δείχνει να έχει το πλεονέκτημα είναι η Μπαρτσελόνα, με τον Λαπόρτα να επιβεβαιώνει σε δηλώσεις του ότι ενδιαφέρεται.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2559dj2d9pl)
"Μου αρέσει πολύ ο Νίκο. Μπορώ να πω ότι οικονομικά μπορούμε να φτάσουμε εκεί. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Θα μπορούσαμε φυσικά να αντιμετωπίσουμε μια υπογραφή αυτού του επιπέδου", ανέφερε ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα" στέλνοντας το μήνυμα του στον ανταγωνισμό.

Πέρα την ισπανικής ομάδας, ο Νίκο Γουίλιαμς φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Λίβερπουλ και Τσέλσι που θέλουν να ενισχυθούν στην Premier League, αλλά και της Μπάγερν Μονάχου, με τον Χάνσι Φλικ να "γλυκοκοιτάζει" από μακριά προς ώρας την περίπτωση του.