Ο Ολυμπιακός κατέκτησε δύο ευρωπαϊκές κούπες τη χρονιά που πέρασε, με την Κ19 να σηκώνει το τρόπαιο του UEFA Youth League και η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το Conference League. Οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν το ταξίδι για τα τρόπαια τους και ανακοίνωσαν τους επόμενους πέντε προορισμούς.

Συνεχίζεται το tour για τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού

Χωρίς σταματημό συνεχίζει το tour των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού, με στόχο να μπορέσουν όλο και περισσότεροι φίλαθλοι που δεν έχουν την ευχέρεια να μεταβούν στην Αθήνα, να τα δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί τους

Τελευταίος προορισμός ήταν η Τήνος με τα τρόπαια μάλιστα να πηγαίνουν και στην Παναγιά για να ευλογηθούν. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε μέσω των social media τη συνέχεια που θα υπάρξει, καθώς οι ευρωπαϊκές κούπες αναμένεται μετά από καιρό να μείνουν στη στεριά.

Πρώτος προορισμός είναι η Πάτρα στις 10/7, ενώ ακολουθούν τις επόμενες ημέρες, η Ναύπακτος (11/7) και το Μεσολόγγι (12/7). Αυτη η μικρή σειρά προορισμών θα ολοκληρωθεί στις 14/7 στα Γιάννενα, αφού πρώτα την προηγούμενη ημέρα βρεθούν στο νησί του Ιονίου, τη Λευκάδα.

"Λευκάδα, και Ιωάννινα είναι οι δυο επόμενοι προορισμοί, μετά την Πάτρα (10/7), τη Ναύπακτο (11/7) και το Μεσολόγγι (12/7), της Θρυλικής περιοδείας των δύο Ευρωπαϊκών τροπαίων της ομάδας μας.

13/07 Λευκάδα, Νεο Πάρκο / Ξύλινη Γέφυρα, 18.30
14/07 Ιωάννινα, Πλατεία Μαβίλη / Δίπλα στην Λίμνη, 18.30

Σας περιμένουμε όλους!", ανέφεραν στην ανάρτηση τους οι Πειραιώτες