Ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα που δείχνουν μέχρι στιγμής στα φιλικά προετοιμασίας αλλά και στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ. Ο Αργεντίνος προπονητής περιμένει τους διεθνείς αλλά και τις μεταγραφές για να ανεβάσει το επίπεδο στην ομάδα.

Έντονα παράπονα από τους παίκτες της ΑΕΚ έχει ο Ματίας Αλμέιδα

Άσχημη μπορεί να χαρακτηριστεί η εικόνα της ΑΕΚ στα μέχρι στιγμής φιλικά προετοιμασίας στην Ολλανδία, με το 6-0 στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Άλκμααρ να πέφτει... βαρύ. Οι απουσίες των διεθνών παικτών είναι δεδομένες για την "Ένωση" η οποία ετοιμάζει κιόλας ντεμαράζ μεταγραφών.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2bmcp95vwi1)
Έχει ήδη αποκτήσει τους Μπρινιόλι και Στρακόσα για τα γκολπόστ της, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Κοϊτά και Περέιρα που αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να υπογράψουν τα συμβόλαια τους με την ομάδα και να τεθούν στη διάθεση του προπονητή του συλλόγου.

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε αρκετά παράπονα από τους παίκτες του και γι' αυτό αποφάσισε να τους τα "ψάλλει" με στόχο να αποκτήσουν τη χαμένη συγκέντρωση τους, αλλά κυρίως για να βελτιώσει τη δεδομένα κακή εικόνα που έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής οι ποδοσφαιριστές του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2bmozssmcch)
"Παιδιά τι γίνεται; Τι είναι αυτό; Μέχρι τώρα ότι έχουμε κάνει, είναι σκ…α! Δεν γίνεται να περπατάμε. Πάρτε το πιο σοβαρά, διότι ότι κάνουμε εδώ στην προπόνηση, είναι συνθήκη αγώνα, βγαίνει και στο γήπεδο. Πρέπει πάντα να τα δίνουμε όλα. Αυτό που κάνουμε εδώ, είναι σε συνθήκες αγώνα, πρεπει να το καταλάβετε.

Αυτό θα συναντήσουμε μπροστά μας και πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο, πάμε να το κανουμε σωστά, συγκεντρωθείτε", ήταν ένα μέρος από τα πολλά που είπε ο Αργεντίνος τεχνικός.