Οι ελληνικές ομάδες βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και δίνουν "δυνατά" φιλικά προκειμένουν οι προπονητές τους να δοκιμάσουν σχήματα και πρόσωπα, να βγάλουν τα συμπεράσματα τους και να τεστάρουν τις δυνάμεις των παικτών τους. Η ΑΕΚ δίνει το τελευταίο της φιλικό στην Ολλανδία πριν επιστρέψει Ελλάδα κόντρα στην Γάνδη, ενώ το τρίτο φιλικό για τον ΠΑΟΚ τον βρίσκει απέναντι στην Γκενκ.

Δυνατά "τεστ" για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κόντρα σε Γάνδη και Γκενκ αντίστοιχα

Η ΑΕΚ η οποία βρίσκεται για τα... καλά στο μεταγραφικό προσκήνιο, δίνει το τέταρτο και τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της στην Ολλανδία πριν επιστρέψει στην Αθήνα, κόντρα στην Γάνδη, ένας αγώνας ο οποίος θα είναι χωρισμένος σε τέσσερα ημίχρονα, 35,35,30 και 30 λεπτών. Πρόκειται για ένα ακόμη "δυνατό" τεστ για τους "κιτρινόμαυρους" οι οποίοι θέλουν να κλείσουν με θετικό πρόσημο τα φιλικά τους στην Ολλανδία κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του Βελγίου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2ijgulezy4p)
Στο πρώτο της φιλικό, η "Ένωση" ηττήθηκε με 6-0 από την Άλκμααρ, στη συνέχεια έδειξε διαφορετικό πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση κόντρα στην Μπέρσχοτ της οποίας επιβλήθηκε εύκολα με 3-0, ενώ στο τελευταίο της φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ, ηττήθηκε με 4-1. Υπενθυμίζεται ότι ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία και οι Βίντα, Γκατσίνοβιτς και Σιμάνσκι.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ δίνει το τρίτο φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία το οποίο και θα είναι το πιο "δυνατό", κόντρα στην Γκενκ, ένα παιχνίδι το οποίο θα είναι χωρισμένο σε 2 ημίχρονα με διάρκεια 60 λεπτών το καθένα. Ο Γιάννης Κωνστανστέλιας ετοιμάζεται για την πρώτη παρουσία του σε φιλικό προετοιμασίας τη στιγμή που εκτός τέθηκε ο Οζντόεφ εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε τις προηγούμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ Λάρνακας με 2-1, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε με 1-0 από την Χιμπέρνιαν όπου αν και έδειξε καλά στοιχεία δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των ελληνικών φιλικών

16:00 ΑΕΚ - Γάνδη (COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT AEK SUPER LEAGUE PASS)

19:00 ΠΑΟΚ - Γκενκ (Novasports Start)


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της μέρας:

16:00 COSMOTE SPORT 1 HD ΑΕΚ – Γάνδη Φιλικός Αγώνας

19:00 Novasports Start ΠΑΟΚ – Γκενκ Φιλικός Αγώνας

22:00 ΕΡΤ1 Ολλανδία – Αγγλία Euro 2024