Μοναδικές, ανεπανάληπτες στιγμές για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που θα ζήσει κάτι το οποίο θα μνημονεύει σε όλης της τη ζωή! Η αθλήτρια του βάδην θα είναι με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά από απόφαση της Ε.Ο.Ε οι δυο Έλληνες σημαιοφόροι που θα κρατούν την ελληνική σημαία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, κάτι που χαρακτήρισε ως ύψιστη τιμή και η η ίδια κατέθεσε την ψυχή της μέσω ανάρτησης της στα social media όπου τόνισε πως νιώθει υπερήφανη και συγκινημένη.


Το συγκινητικό μήνυμα της... σημαιοφόρου Ντρισμπιώτη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με λόγια καρδιάς και ψυχής τοποθετήθηκε μετά την απόφαση της Ε.Ο.Ε να είναι μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σημαιοφόροι της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και διάλεξε ίσως μια από τις κορυφαίες φωτογραφίες της. Την ίδια να "λυγίζει" τυλιγμένη με την ελληνική σημαία.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του βάδην υπογραμμίζει στην ανάρτηση της πως είναη ύψιστη τιμή για την κάθε αθλήτρια και τον κάθε αθλητή να κρατά τη σημαία της χώρας του στην τελετή έναρξης, ενώ επισήμανε ότι όλοι οι αθλητές της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής θα κάνουν ο,τι καλύτερο μπροούν για να... σηκώσουν ψηλά τα ελληνικά χρώματα.




Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτηση της η Ντρισμπιώτη:

"Η απόφαση της Ε.Ο.Ε. να με ορίσει μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με γεμίζει συγκίνηση και υπερηφάνεια.

Για κάθε αθλήτρια και για κάθε αθλητή, το να κρατάει τη σημαία της χώρας του στην τελετή έναρξης της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στην ιστορία του κόσμου, είναι η ύψιστη τιμή.

Τέτοιες στιγμές τα όνειρα, οι προσδοκίες, οι κόποι και οι αγώνες μιας ζωής ολόκληρης αφιερωμένης στον Αθλητισμό περνούν αστραπιαία από το μυαλό, αλλά αμέσως οι ανάγκες της προετοιμασίας σε προσγειώνουν στις απαιτήσεις των ημερών που έρχονται.

Στο Παρίσι, όλα τα παιδιά της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής, θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε, ώστε για ακόμα μία φορά να σηκώσουμε ψηλά τα ελληνικά χρώματα".