Τι να πρωτοπεί κανείς για τον Λαμίν Γιαμάλ; Τα έχει πει όλα... μόνος του στο Euro 2024. Το παιδί - θαύμα της Ισπανίας και το next big thing του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, λίγο πριν κλείσει τα 17 του χρόνια έχει κάνει όλο τον πλανήτη να συζητά για αυτόν. Και όχι αδίκως. Οι επιδόσεις του στο χορτάρι "ζαλίζουν" και ίσως σε αυτό παίζει ρόλο ο... Λιονέλ Μέσι

Μια από τις πιο viral φωτογραφίες που απ' ότι φαίνεται θα μνημονεύεται για χρόνια είναι αυτή με τον 20χρονο τότε Αργεντινό σούπερ σταρ να κάνει μπάνιο τον Γιαμάλ όταν ήταν μωρό. Πως έτυχε όμως οι δυο τους να συνυπάρξουν σε κοινή φωτογράφιση; Μάλλον κάτι ήθελε να "πει" από νωρίς ο... Θεός του ποδοσφαίρου!

Ο Γιαμάλ που "τρελαίνει" το Euro 2024 σε κοινή φωτογράφιση με τον σταρ Μέσι

Μια απίστευτη φωτογραφία είδε το φως της δημοσιότητας με τον 20χρονο τότε Μέσι να κάνει μπάνιο τον Γιαμάλ όταν ήταν ακόμη μωρό. Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα έκανε στην ουσία μπάνιο το παιδί - θαύμα των "μπλαουγκράνα". Η φωτογράφιση λοιπόν είχε γίνει για ένα φιλανθρωπικό ημερολόγιο το... μακρινό 2007. Αυτός που την επανέφερε στην μνήμη ήταν ο μπαμπάς του Γιαμάλ όπου την μοιράστηκε στα social media με την λεζάντα "η αρχή δυο θρύλων".  

mesi_yamal_fwtografia


Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε για πρώτη φορά από το Associated Press και τον φωτογράφο Joan Monfort ο οποίος που να ήξερε ότι μετά από κάποια χρόνια θα πρωταγωνιστεί παντού. Ο 56χρονος αποκάλυψε ότι η φωτογράφιση είχε πραγματοποιηθεί στα αποδυτήρια των επισκεπτών στο Καμπ Νου της Μπαρτσελόνα το φθινόπωρο του 2007 όταν και ο Γιαμάλ ήταν μωρό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2lbn21g5449)

Οι ποδοσφαιριστές της καταλανικής ομάδας πόζαραν με παιδιά και τις οικογένειες τους για ένα ημερλόγιο στο πλαίσιο της ετήσιας φιλανθρωπικής εκστρατείας της τοπικής εφημερίδας Diario Sport και της UNICEF. Κι φυσικά έτυχε ο Μέσι να είναι αυτός που θα φωτογραφιζόταν με την οικογένεια του Γιαμάλ. Φυσικά, όπως αποδείχθηκε δεν "έτυχε" απλά αλλά ήταν... γραφτό να γίνει!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2l8epysor55)