Η ΑΕΚ βρίσκεται στο προσκήνιο και είναι ιδιαίτερα ενεργή με τις μεταγραφικές της κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου όπου στόχος της είναι να ενισχυθεί σε όλα τα μέτωπα! Ο 26χρονος εξτρέμ, Ουριέλ Αντούνα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο αφού το μεξικανικό ESPN με νέο δημοσίευμα του κάνει λόγο για πλήρη συμφωνία της "Ένωσης" με την Κρουζ Αζούλ, ενώ το πηγαίνει και ένα βήμα... παραπάνω αναφέροντας ότι απομένουν τα τυπικά για να επιτευχθεί το deal το οποίο ανέρχεται στα 4.500.000 ευρώ.

Το ESPN υποστηρίζει πως υπάρχει πλήρη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Αντούνα

Ο Ουριέλ Αντούνα είναι ένας παίκτης του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί αρκετά με την ΑΕΚ και τα μέσα του Μεξικού υποστηρίζουν πως πρόκειται για μια μεταγραφή που βρίσκεται προ των πυλών. Συγκεκριμένα, το ESPN αναφέρει ότι η "Ένωση" έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την Κρουζ Αζούλ με ποσό μεταγραφής τα 4.500.000 ευρώ το οποίο μάλιστα θα μοιραστεί με την Τσίβας Γουαδαλαχάρα, που διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Uriel Antuna • Mejores Jugadas, Asistencias y Goles 2023


Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζονται, η Τσίβας θα λάβει 2.000.000 ευρώ, ενώ η Κρουζ Αζούλ θα διατηρήσει από 20 εως 30% σε μελλοντική μεταπώληση του Αντούνα από τους "κιτρινόμαυρους". Μάλιστα, επισημαίνεται ότι η μεταγραφή θα μπορούσε να ολοκληρωθεί μέσα και σε αυτή την εβδομάδα ή στις αρχές της επόμενης καθώς οι δυο ομάδες βρίσκονται σε διαδικασίες συζήσεων για τις προθεσμίες των πληρωμών.

Και ενώ οι Μεξικανοί κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία και απόκτηση του Αντούνα από την ΑΕΚ, η "Ένωση" βρίσκεται στην αναμονή της απάντησης του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Λαμέλα, μια μεταγραφή η οποία αν τελικά επιτευχθεί θα πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα "μπαμ" στην "κιτρινόμαυρη" ιστορία.