Η Εθνική Ελλάδος πλέει σε... πελάγη ευτυχίας καθώς μετά την ονειρική της πορεία στο Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ και την κατάκτηση της πρώτης θέσης, πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στους οποίους επιστρέφει μετά από 16 ολόκληρα χρόνια. Ένας από τους πρωταγωνιστές, ο Τόμας Γουόκαπ λίγο πριν αναχωρήσει για το Παρίσι με την "γαλανόλευκη" αποστολή, βρίσκεται στο Κόστα Ναβαρίνο όπου απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με την σύντροφό του, Εστρέλα Νούρι.

Στο Κόστα Ναβαρίνο με την Εστρέλα Νούρι πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Γουόκαπ

Η αγαπημένη του Τόμας Γουόκαπ, Εστρέλα Νούρι η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media όπου και συχνά μοιράζεται και στιγμιότυπα από τα γήπεδα όπου καμαρώνει τον καλό της, ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο με όμορφα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στο Κόστα Ναβαρίνο.

Σε μια φωτογραφία που ανέβασε στην... αγκαλιά του Γουόκαπ σε story της στο Instagram, έγραψε χαρακτηριστικά πως: "Μια χαλαρωτική απόδραση με την αγάπη μου σε ένα από τα πιο αγαπημένα μας θέρετρα, πριν πάμε στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες"

walkup_estrella