Η Σακίρα, το απόλυτο είδωλο που συνδυάζει χορό και τραγούδι ετοιμάζεται να δώσει λίγο από την "λάμψη" της και στο Copa America όπου αναμένεται να "ξεσηκώσει" το κοινό στην τελετή έναρξης του μεγάλου τελικού εκεί όπου η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι έχει "κλείσει" ραντεβού και περιμένει να μάθει αντίπαλο.

H Σακίρα θα τραγουδήσει πριν τον τελικό του Copa America

Η Σακίρα πέρα από τις σκηνές "λάμπει" και στο αθλητικό κομμάτι, αφού στο "Waka Waka" το οποίο ήταν και το επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ της Αφρικής το 2010 είχε θεωρηθεί ως ένα από τα κορυφαία τραγούδια που είχε δει ποτέ το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Κολομβιανή σούπερ σταρ είχε τραγουδήσει και στο ημίχρονο του Super Bowl το 2021 και τώρα είναι έτοιμη να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων και στην τελετή έναρξης του φετινού Copa America με την "εκρηκτική" της παρουσία.



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Conmebol, Αλεχάντρο Ντομίνγκες:

"Η Σακίρα είναι μια εξαιρετική Νοτιοαμερικανίδα σταρ που θαυμάζεται σε όλο τον κόσμο. Τα τραγούδια της τραγουδιούνται και χορεύονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη, κάνοντας την τέχνη της ένα παγκόσμιο φαινόμενο που ξεπερνά τα σύνορα και το απολαμβάνουν εκατομμύρια άνθρωποι.

Είμαστε σίγουροι ότι η εμφάνισή της στη σκηνή του Copa America θα αυξήσει το μήνυμα του υγιούς πάθους και της ενότητας μέσω του αθλητισμού".