Ο Φώτης Ιωαννίδης δεδομένα αποτελεί διακαή πόθο της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας η οποία δεν φαίνεται να καταθέτει τα όπλα στην περίπτωσή του. Όσες κρούσεις και αν έχει κάνει στον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του έχει λάβει αρνητική απάντηση και έτσι σύμφωνα με τη "Record" άνθρωπος του πορτογαλικού συλλόγου ταξιδεύει στην Ελλάδα προκειμένου να πείσει τους "πράσινους" να ολοκληρωθεί το deal. Πρωτοσέλιδο και στην "Α Bola" ο Έλληνας φορ. 25 εκατομμύρια ευρώ υποστηρίζουν οι εφημερίδες ότι ζητεί το "τριφύλλι".

Παναθηναϊκός: Πρωτοσέλιδο σε "Record" και "A bola" για τη Σπόρτινγκ ο Ιωαννίδης

Νέες εξελίξεις σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας η οποία σύμφωνα με τη "Record" αποφάσισε να το πάει ένα βήμα... παραπάνω για τον Φώτη Ιωαννίδη και να στείλει εκπρόσωπο της ομάδας στην Ελλάδα με στόχο να καταφέρει να πείσει τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του Έλληνα επιθετικού. Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας έχει τίτλο "Επιδρομή για Ιωαννίδη", ενώ αναφέρει σε άλλα σημεία πως "Η Σπόρτινγκ στέλνει απεσταλμένο στην Αθήνα για να κλείσει το ντιλ".
 

Μάλιστα, τόσο η "Record" όσο και η "Α Bola" αναφέρουν ότι οι απαιτήσεις των "πράσινων" κυμαίνονται στα 25 εκατομμύρια ευρώ, τονίζοντας:"Οι Έλληνες ζητάνε συνέχεια 25 εκατ. ευρώ". Σημειώνεται ότι στα εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η απόφαση που έχει πάρει το "τριφύλλι" να μην "πέσει" κάτω από 25 εκατομμύρια ευρώ είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει στη συνέχεια, ενώ η "Record" επισημαίνει: "Ο παίκτης υποσχέθηκε να ασκήσει πίεση στον Παναθηναϊκό".

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στους "μνηστήρες" βρίσκεται και η Μπολόνια, η οποία έχει προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό για τον Φώτη Ιωαννίδη, τον οποίο θέλει να ενσωματώσει στο δυναμικό της και να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της.

abola_prwtoselido
record_iwannidhs