Όλοι στην Μαδρίτη ζουν και αναπνέουν για ένα πράγμα από τον Ιούνιο. Τη στιγμή που θα δουν τον Κιλιάν Εμπαπέ να παρουσιάζεται στο "Σταντιάγκο Μπερναμπέου" ντυμένο στα λευκά της ΡεάλΗ πολυαναμενόμενη παρουσίαση είναι γεγονός και ορίστηκε για την προσεχή Τρίτη (16/07) στη 13:00. Μάλιστα, οι "μερένχες" αποκάλυψαν και το νούμερο που θα έχει στη φανέλα του ο αστέρας της.

Η παρουσίαση και το νούμερο που θα φορά ο Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κιλιάν Εμπαμέ μπορεί να ανακοινώθηκε στις αρχές Ιουνίου από την Ρεάλ ωστόσο η παρουσίαση του δεν ήταν εφικτό να γίνει νωρίτερα τον ίδιο μήνα λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με τη Γαλλία στο Euro 2024. Αφού ολοκληρώθηκε το "ταξίδι" των Γάλλων στα γήπεδα της Γερμανίας, ο ίδιος αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στην Ισπανία για να ενταχθεί στους Μαδριλένους.


Η παρουσίαση του ορίστηκε για την προσεχή Τρίτη (16/07) στη 13:00, με το "Σταντιάγκο Μπερνάμπεου" να αναμένεται κατάμεστο από τους χιλιάδες φιλάθλους της Ρεάλ που θα βρεθούν στις εξέδρες για να τον καλωσορίσουν στο φαντασμαγορικό αυτό γεγονός που αναμφίβολα θα φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα όλων των εφημερίδων.

Σημειώνεται ότι μετά την παρουσίαση του, ο Εμπαπέ θα παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των "μερένχες" και θα μιλήσει στους εκπρόσωπους Τύπου. Μάλιστα, η Ρεάλ αποκάλυψε το νούμερο που θα φοράει στην ομάδα ο Εμπαπέ, το οποίο θα είναι το νούμερο 9.