Ο Ολυμπιακός έκανε σήμερα (10/7) στου Ρέντη την πρώτη του προπόνηση για την καλοκαιρινή του προετοιμασία. Το ραντεβού που έδωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν για τις 09:30 και οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν έτσι τη δουλειά τους για τη σεζόν 2024-25.

Από αυτά που ξεχώρισαν για τον Ολυμπιακό ήταν το νέο επετειακό σήμα στις φανέλες προπόνησης των παικτών. Αφορά τα 100 χρόνια ζωής που θα συμπληρώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Παράλληλα, σε ένα σημείο στο κεντρικό προπονητικό γήπεδο στου Ρέντη, έχει σχεδιαστεί και το τρόπαιο του Conference League που κατέκτησε ο Ολυμπιακός.

olympiacos_1
olympiacos_2
olympiacos_3
olympiacos_4


Χθες ένα μεγάλο μέρος των παικτών πέρασε και από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Κάτι που σήμερα θα κάνουν οι υπόλοιποι. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ περίμενε τους «ερυθρόλευκους» με… άγριες διαθέσεις, αφού η νέα σεζόν θα είναι πιο απαιτητική. Με πρώτο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Ο Ολυμπιακός και οι ανανεώσεις-μεταγραφές

Σίγουρα λείπουν πολλά κομμάτια από το «ερυθρόλευκο» παζλ όσον αφορά το ρόστερ, αλλά σύντομα αναμένονται εξελίξεις με τους παίκτες του βασικού κορμού, όπως οι Ελ Καμπί, Φορτούνης, Κάρμο, Ποντένσε, Όρτα, Μασούρας.

Με μια πρώτη ματιά ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τις προπονήσεις έχοντας στου Ρέντη διαθέσιμους τους Τζολάκη, Πασχαλάκη, Μπιανκόν, Ρέτσο, Ντόη, Άμπι, Αποστολόπουλο, Παπαδούδη, Ροντινέι, Ορτέγκα, Ζέλσον Μαρτίνς, Τσικίνιο και Μπιέλ.

Η ομάδα επέστρεψε στο Ρέντη!


Σε αυτούς που είναι οι «παλιοί» προστίθενται και οι τέσσερις, μέχρι στιγμής, μεταγραφές, οι Μάρκο Στάμενιτς, Ντάνι Γκαρθία, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Κοστίνια.

Οι νεαροί του Ολυμπιακού που έδωσαν το "παρών"

Επίσης το «παρών» θα δώσουν οι νεαροί Ισίδωρος Κουτσίδης, Χρήστος Μουζακίτης, Αντώνης Παπακανέλλος, Χρήστος Λιάτσος, Χαράλαμπος Κωστούλας και Φάνης Μπακούλας.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι πλήρως ενημερωμένος για όλα και θα ξεκινήσει τη δουλειά του με τους «ερυθρόλευκους», με τον αριθμό να μεγαλώνει όσο θα περνούν οι μέρες. Είναι σε επικοινωνία με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς για όλα τα θέματα που αφορούν το ρόστερ.

Ο Βάσκος προπονητής ξεκίνησε τη δουλειά του έχοντας έτοιμο το πλάνο του και όσοι είναι στου Ρέντη θα τον ζήσουν πλέον και σε διάθεση προετοιμασίας, η οποία αναμένεται να είναι «σκληρή», αφού θα δημιουργήσει το σύνολο με το οποίο ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να βαδίζει στον δρόμο των επιτυχιών, θα γίνει πιο δυνατός αλλά και πιο νεανικός!