Ο Ολυμπιακός φουλάρει τις... μηχανές για να ολοκληρώσει σημαντικές υποθέσεις που αφορούν το ρόστερ του. Ύστερα από εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη έγινε η υπέρβαση με τα 12.000.000 ευρώ προς την Πόρτο για τον Νταβίντ Κάρμο και υπήρξε συμφωνία. Ωστόσο τη "χάλασε" ο διεθνής στόπερ που άλλαξε στάση και δεν θέλει να φύγει.

Ο Κάρμο, προφανώς, πείστηκε από τον νέο προπονητή Βίτορ Μπρούνο, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα και θέλει να κάνει μία δεύτερη προσπάθεια σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Οι "ερυθρόλευκοι", που έχουν ήδη στο μπλοκάκι τους μερικές περιπτώσεις, αναμένεται να κινηθούν για τον αντικαταστάτη του Κάρμο, ο οποίος έδωσε πολύτιμες βοήθειες στην πορεία κατάκτησης του Conference League.

Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για Ελ Κααμπί, Ποντένσε, Φορτούνη, Μασούρα

Παράλληλα ο Ολυμπιακός έκανε νέες κινήσεις για τις ανοικτές υποθέσεις των Αγιούμπ ελ Κααμπί, Ντάνιελ Ποντένσε, Κώστα Φορτούνη και Γιώργο Μασούρα.

Στον Ελ Κααμπί η πρόταση φτάνει τα 2.500.000 ετήσιες απολαβές και είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δοθεί. Αναμένεται σύντομα η απάντηση του Μαροκινού μπόμπερ, καθώς υπήρξε και νέα επαφή.

Στον Κώστα Φορτούνη και τον Γιώργο Μασούρα, όπως λένε οι πληροφορίες, έχουν γίνει εξίσου δυνατές προτάσεις και αναμένεται να κλείσει το θέμα με το κλίμα να είναι θετικό.

Για τον Ντάνιελ Ποντένσε, οι Πειραιώτες μίλησαν εκ νέου με τη Γουλβς και φέρεται να έκαναν νέα βελτιωμένη πρόταση. Και σε αυτό το... καυτό θέμα αναμένεται σύντομα να υπάρξει θετική εξέλιξη.

Το ιδανικό για τον Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε πει πως το ιδανικό θα ήταν να έχει στα χέρια του τον περσινό κορμό της ομάδας, αλλά και το 70 με 80% του ρόστερ, για να το δουλέψει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η πρώτη προπόνηση έγινε σήμερα (10/7) στου Ρέντη, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Δευτέρα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Κάτι που σημαίνει πως οι Πειραιώτες θα "τρέξουν" τα πολλά ανοικτά θέματα που έχουν με τους παίκτες που είναι να ανανεώσουν είτε με μεταγραφές.