Η ΑΕΚ είναι άκρως ενεργή στο... παζάρι με τις μεταγραφές έχοντας πλέον ψηλά στη λίστα της το θέμα με τον Έρικ Λαμέλα. Παράλληλα το γερμανικό περιοδικό "Kicker" τόνισε πως έβαλε στο στόχαστρο τον Κουαντουό Ντουά, που έπαιξε και σκόραρε με την Ελβετία στο Euro 2024.

Για την υπόθεση του Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ δεν λένε πολλά πράγματα, παρά μόνο το γεγονός πως του έχουν κάνει πρόταση. Μάλιστα υπήρξε αναφορά από δημοσιογράφο της Αργεντινής που ανέφερε πως η Ένωση έχει προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με τον 32χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη.

Ο Λαμέλα έχει στα χέρια του την πρόταση από τους «κιτρινόμαυρους», ενώ το συμβόλαιο που του προσφέρεται είναι τριετές.

Μάλιστα, ο Λαμέλα καλείται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γκρόβα να απαντήσει εντός 72 ωρών, δηλαδή τριών ημερών.

Αυτό που προκύπτει, πάντως, είναι πως η Ένωση δεν έχει τοποθετήσει deadline στις συζητήσεις με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ντουά

Στο μεταξύ η ΑΕΚ έριξε... δίχτυα στον Κουαντουό Ντουά. Το γερμανικό περιοδικό "Kicker", τόνισε πως η Ένωση ενδιαφέρεται για τον διεθνή Ελβετό επιθετικό, ο οποίος αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο Euro 2024. Μάλιστα, σκόραρε στην πρεμιέρα της Ελβετίας κόντρα στην Ουγγαρία, ενώ είχε άλλες δύο συμμετοχές ως αλλαγή κόντρα σε Γερμανία και Ιταλία.

Το ρεπορτάζ του γερμανικού Μέσου τονίζει πως η ΑΕΚ βλέπει στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Έκι Πόνσε, ενώ ο 27χρονος στράικερ έχει για άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Λουντογκόρετς.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν παίζουν μόνοι τους για τον Ντουά, αφού και η Μπεσίκτας έχει στη λίστα της τον Ελβετό επιθετικό. Γίνεται αναφορά μάλιστα ότι αν ο Ντουά καταλήξει στην ΑΕΚ, θα βρει τον συμπατριώτη του Στίβεν Τσούμπερ.

Ο Κουαντουό Ντουά μετακόμισε πέρυσι στη Λουντογκόρετς, η οποία τον αγόρασε με 3,6 εκατ. ευρώ από την Νυρεμβέργη. Έχει περάσει και από Γκρασχόπερς, Σερβέτ και Γιανγκ Μπόις, ενώ έχει 4 συμμετοχές με την Ελβετία.