Ο μαγικός κόσμος του NBA, είναι για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος βρήκε νέα στέγη στους Λος Άντζελες Κλίπερς. Βέβαια είναι πιθανό να του επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις από τη λίγκα, εξαιτίας του σοβαρού περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας, τον Σεπτέμβριο του 2023.

Τη χρονιά που πέρασε, ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ δεν έπαιξε στο ΝΒΑ και περίπου στα μισά ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, όπου πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Έτσι, το ΝΒΑ «πάγωσε» την εις βάρος του έρευνα όλο αυτό το διάστημα και όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, αυτή θα ξεκινήσει εκ νέου με την επιστροφή του και είναι πολύ πιθανό να του επιβάλει τη σχετική τιμωρία.

Η συμφωνία τους Πόρτερ με τους Κλίπερς είναι για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Το συμβόλαιο του Κέβιν Πόρτερ με τους Κλίπερς


Η είδηση της συμφωνίας του με τους Κλίπερς δεν προκάλεσε έκπληξη, καθώς οι πληροφορίες έλεγαν εδώ και αρκετές ημέρες πως ο Κέβιν Πόρτερ βρισκόταν στο ραντάρ αρκετών ομάδων του NBA.

Ο 24χρονος γκαρντ επιστρέφει οριστικά στις ΗΠΑ μετά από το σύντομο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα, με λίγα χρήματα, αλλά με δύο όρους στο συμβόλαιό του που θα τον βοηθήσουν να συγκεντρωθεί στον στόχο του και να αφήσει στο παρελθόν τα πολλά προβλήματά του.

Μόλις λήξει το μορατόριουμ (6/7), ο Πόρτερ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με player option για τη σεζόν 2025/26 και με trade kicker 15%.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως μπορεί το επόμενο καλοκαίρι να κάνει opt-out για να βρει μία καλύτερη συμφωνία, ενώ σε περίπτωση που γίνει ανταλλαγή στη διάρκεια της ερχόμενης περιόδου, ο μισθός του θα αυξηθεί κατά 15% και δεν θα περιοριστεί στο minimum των 2.237.692 δολαρίων.