Μεγάλο το ματς Ολλανδία - Αγγλία για τα ημιτελικά του Euro 2024, το οποίο διεξάγεται στο Ντόρτμουντ. Μάλιστα στο γήπεδο είναι και οι Legends του 2004 της Εθνικής Ελλάδος.

Οι Legends του 2004 θα αντιμετωπίσουν τους UEFA All Stars την Πέμπτη (11/7) στα 20 χρόνια από την κατάκτηση του Euro από την Ελλάδα.

Λίγο νωρίτερα έκαναν και προπόνηση με τα χαμόγελα, τις πλάκες και το οικογενειακό κλίμα που πάντα χαρακτήριζε αυτή την ομάδα-παρέα να ήταν στο... φόρτε τους.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν μια All Star ομάδα της UEFA γεμάτη σπουδαία ονόματα, όπως αυτά των Λούις Φίγκο, Κλοντ Μακελελέ, Μάρκο Ματεράτσι κ.α, για να «γιορτάσουν» με αυτόν τον τρόπο την επέτειο 20 χρόνων από την κατάκτηση του EURO. Το παιχνίδι θα λάβει χώρα στο Έσεν της Γερμανίας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2m29jj6zsix)
Την αποστολή των Legends 2004 αποτελούν οι: Αντώνης Νικοπολίδης, Κώστας Χαλκιάς, Φάνης Κατεργιαννάκης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Στέλιος Βενετίδης, Νίκος Νταμπίζας, Τραϊανός Δέλλας, Τάκης Φύσσας, Γιάννης Γκούμας, Μιχάλης Καψής, Άγγελος Μπασινάς, Θοδωρής Ζαγοράκης, Κώστας Κατσουράνης, Παντελής Καφές, Γιώργος Καραγκούνης, Βασίλης Λάκης, Γιώργος Γεωργιάδης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Βασίλης Τσιάρτας, Άγγελος Χαριστέας, Ντέμης Νικολαΐδης, Ζήσης Βρύζας, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Η αποστολή των UEFA All Stars: Ντέιβιντ Τζέιμς, Γενς Λέμαν, Μπακαρί Σανιά, Ρίο Φέρντιναντ, Γουίλιαμ Γκαλάς, Κλοντ Μακελελέ, Γκαΐθκα Μεντιέτα, Λουίς Φίγκο, Σολ Κάμπελ, Μαρσέλ Ντεσαγί, Πέδρο Παουλέτα, Κλάρενς Ζέεντορφ, Ρόμπι Κιν, Κριστιάν Καρεμπέ, Φερνάντο Γιορέντε, Μικαέλ Σιλβέστρ, Μάρκο Ματεράτσι, Μίκαελ Εσιέν, Λουίς Γκαρθία, Πάτρικ Κλάιφερτ.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο πρώην διεθνής διαιτητής και νυν Επικεφαλής Διαιτησίας της UEFA, Ιταλός Ρομπέρτο Ροζέτι.