Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ρομπέρτο "Τούκου" Περέιρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήρθε στην Αθήνα αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Ο 34χρονος άσος, με το μεγάλο βιογραφικό, θα μεταβεί στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί και από αύριο Πέμπτη (11/07) αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Νωρίτερα η Ένωση με ποστάρισμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε προαναγήλλει την άφιξη / αποκτησή του. Ο έμπειρος άσος θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα για τα επόμενα δύο χρόνια.


Ο "Τούκου", όπως είναι το παρατσούκλι του Περέιρα, έρχεται με ελεύθερη μεταγραφή στον Δικέφαλο, με τον ρόλο που αναμένεται να αναλάβει να είναι αυτός του αντι-Αραούχο, καθώς ο εμβληματικός αρχηγός της ΑΕΚ δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα, που έληξε στις 30 Ιουνίου του 2024.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε πριν από ένα περίπου μήνα ο Περέιρα αγωνίστηκε σε 27 ματς στη Serie A, έχοντας συμμετοχή σε οκτώ γκολ της Ουντινέζε (τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ), με την ιταλική ομάδα να τερματίζει στη 15η θέση.

Ο διεθνής με την εθνική Αργεντινής (19 συμμετοχές και δύο γκολ) στα 33 του εκτός από την πολυετή εμπειρία του σε δύο από τα top-5 πρωταθλήματα της Ευρώπης, φέρνει μαζί του και την ευχέρεια να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις στον αγωνιστικό χώρο, λύνοντας τα χέρια του Ματίας Αλμέιδα.


Ο Περέιρα έχει εμπειρία και από την Premier League, όπου αγωνίστηκε για 4 χρόνια με την φανέλα της Γουότφορντ.