Συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πιο όμορφη ιστορία που έχει υπάρξει ποτέ στον ελληνικό ποδόσφαιρο. Από το μεγαλύτερο θαύμα που έχει υπάρξει ποτέ στον ελληνικό αθλητισμό. Το 2004 γράφτηκε η πιο "χρυσή" σελίδα στην ιστορία, όταν και η Ελλάδα, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, κατέθεσε την ψυχή της στα γήπεδα της Πορτογαλίας και σήκωσε ψηλά στον ουρανό το βαρύτιμο τρόπαιο του Euro 2004.

Οι Legends 2004, οι θριαμβευτές του έπους, στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων, θα δώσουν σπουδαίο φιλικό ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα κόντρα στους UEFA All Stars, μια μεικτή ομάδα που αποτελείται από θρύλους των ευρωπαϊκών γηπέδων, στο Έσεν της Γερμανίας, τη γενέτειρα του "αρχιτέκτονα" της «γαλανόλευκης» επιτυχίας, Ότο Ρεχάγκελ. Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του ιστορικού επετειακού φιλικού.

legends_germania
oto_rexagkel


Οι θριαμβευετές Legends 2004 κόντρα στους UEFA All Stars για τα 20 χρόνια από το έπος του Euro 2004 

Στην πόλη Έσεν, τη γενέτειρα του "μαέστρου" Ότο Ρεχάγκελ θα διεξαχθεί το σπουδαίο φιλικό των Legends 2004 κόντρα στους UEFA All Stars, μια μεικτή ομάδα με αστέρες παγκοσμίου κλάσης. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 22:00, ενώ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την COSMOTE SPORT 1. Ένας αγώνας που φυσικά θα έχει κόσμο και αναμένεται να δώσουν το "παρών" και αρκετοί Έλληνες φίλαθλοι.

Το ματς είναι ιστορικής και επετειακής σημασίας καθώς συμπληρώνονται 20 χρόνια από το έπος του Euro 2004. Οι Legends 2004 είναι έτοιμοι να δείξουν την κλάση και την ποιότητά τους κόντρα σε σπουδαίους ποδοσφαιριστές και θρύλους των γηπέδων όπως οι Κλοντ Μακελελέ, Λουίς Φίγκο, Πέδρο Παουλέτα, Κριστιάν Καρεμπέ και Μάρκο Ματεράτσι. Και όλα αυτά υπό τις οδηγίες του δικού μας... δασκάλου, Ότο Ρεχάγκελ.

Η ομάδα των Legends 2004 αποτελείται από τους Αντώνη Νικοπολίδη, Κώστα Χαλκιά, Φάνη Κατεργιαννάκη, Γιούρκα Σεϊταρίδη, Στέλιο Βενετίδη, Νίκο Νταμπίζα, Τραϊανό Δέλλα, Τάκη Φύσσα, Γιάννη Γκούμα, Μιχάλη Καψή, Άγγελο Μπασινά, Θοδωρή Ζαγοράκη, Κώστα Κατσουράνη, Παντελή Καφέ, Γιώργο Καραγκούνη, Βασίλη Λάκη, Γιώργο Γεωργιάδη, Στέλιο Γιαννακόπουλο, Βασίλη Τσιάρτα, Άγγελο Χαριστέα, Ντέμη Νικολαΐδη, Ζήση Βρύζα και Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Η ομάδα των UEFA All Stars αποτελείται από τους Ντέιβιντ Τζέιμς, Γενς Λέμαν, Μπακαρί Σανιά, Ρίο Φέρντιναντ, Γουίλιαμ Γκαλάς, Κλοντ Μακελελέ, Γκαΐθκα Μεντιέτα, Λουίς Φίγκο, Σολ Κάμπελ, Μαρσέλ Ντεσαγί, Πέδρο Παουλέτα, Κλάρενς Ζέεντορφ, Ρόμπι Κιν, Κριστιάν Καρεμπέ, Φερνάντο Γιορέντε, Μίκαελ Σιλβέστρ, Μάρκο Ματεράτσι, Μίκαελ Εσιέν, Λουίς Γκαρθία και Πάτρικ Κλάιφερτ.

roster_legends


Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του σπουδαίου επετειακού φιλικού

 Legends 2004 – UEFA All Stars Φιλικός Αγώνας (22:00, COSMOTE SPORT 1)


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της μέρας:

13:15 Eurosport 1 Γύρος της Γαλλίας

15:30 Novasports Prime Μπάρμπαρα Κρεϊτσίκοβα – Έλενα Ριμπάκινα Ημιτελικός Wimbledon

17:45 Novasports Prime Ντόνα Βέκιτς – Γιασμίν Παολίνι Ημιτελικός Wimbledon

20:00 Novasports 6 Μεικτό διπλό Wimbledon

22:00 COSMOTE SPORT 1 HD Legends 2004 – UEFA All Stars Φιλικός Αγώνας