Ο Λούκα Βιλντόζα φαίνεται πως έχει βρει την... Ιθάκη του στην Ελλάδα, καθώς μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό AKTOR παρέμεινε εντός συνόρων για να συνεχίσει στον Ολυμπιακό! Ο Αργεντινός γκαρντ έχει στο πλευρό του την αγαπημένη του Μιλίτσα Τάσιτς, η οποία είναι Σέρβα βολεϊμπολίστρια και η ίδια αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της για τη νέα σεζόν στη Volley League γυναικών και συγκεκριμένα στη Θέτιδα Βούλας.

Παίκτρια της Θέτιδος Βούλας η σύντροφος του Βιλντόζα, Μιλίτσα Τάσιτς

Με τη φανέλα της Θέτιδος Βούλας θα αγωνίζεται τη σεζόν 2024-25 η σύντροφος του Λούκα Βιλντόζα, Μιλίσα Τάτιτς, η οποία αγωνιζόταν μέχρι την περσινή σεζόν στην τουρκική Γκαζιαντέπ Μερινός. Η Σέρβα ακραία που θεωρείται μία από τις ομορφότερες βολεϊμπολίστριες, έχει θητείες σε Ρουμανία, ΗΠΑ, ενώ ξεκίνησε το βόλεϊ στις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα. Πλέον είναι έτοιμη να δώσει τα... φόντα της και στη Volley League με στόχο να οδηγήσει την ομάδα της σε τίτλους και επιτυχίες.



Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Θέτις Βούλας:

"Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη διεθνή Σέρβα αθλήτρια Μίλιτσα Τάσιτς, η οποία εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας για τη σεζόν 2024-2025.

Η 25χρονη ακραία ύψους 1,87 μ. αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με την Γκαζιαντέπ Μερινός στο πρωτάθλημα Τουρκίας. Η Μίλιτσα έχει αγωνιστεί στη Ρουμανία με την Ντιναμό Βουκουρεστίου (2022-2023), ενώ ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Ερυθρό Αστέρα (2014-2020) πριν από το πέρασμά της από τις ΗΠΑ και το UNLV (2020-2022).

Ευχόμαστε στη Μίλιτσα υγεία πάνω απ' όλα και να πετύχουμε μαζί τους στόχους της ομάδας μας!".