Η Βιλερμπάν μετά την απογοητευτική της σεζόν στην Euroleague όπου τερμάτισε στην 17η θέση, θέλει να γυρίσει τον... διακόπτη! Για αυτό και έχει επικεντρωθεί στη στελέχωση ενός δυναμικού ρόστερ, ικανό να την κάνει να πρωταγωνιστήσει. Η γαλλική ομάδα συνεχίζει να ενισχύεται μεταγραφικά ενόψει της νέας χρονιάς και έκανε δικό της και τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, Ταρίκ Μπλακ ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο.

Euroleague: Η Βιλερμπάν ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ταρίκ Μπλακ

Μετά την απόκτηση του Άντμιραλ Σκόφιλντ και του NBAer, Σακίλ Χάρισον, η Βιλερμπάν που βρίσκεται στον "πυρετό" των μεταγραφών ανακοίνωσε και τον Ταρίκ Μπλακ. Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ρέτζιο Εμίλια υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού, Δημήτρη Πρίφτη και πλέον είναι έτοιμος για το νέο βήμα στην καριέρα του το οποίο θα τον βρεί στην Γαλλία.


Ο Μπλακ μέτρησε κατά μέσο όρο σε 15 συμμετοχές που κατέγραψε στο ιταλικό πρωτάθλημα, 8.2 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 0.5 ασίστ και 0.5 μπλοκ ανά 17.3 λεπτά συμμετοχής, ενώ τη σεζόν 2022/23 είχε φτάσει μέχρι τον τελικό της Euroleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού.