Σε... πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελλάδα μετά τη σπουδαία πρόκριση της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Η "γαλανόλευκη" κατέθεσε την ψυχή της στον τελικό του Προουλμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ με την Κροατία και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο μετά από 16 ολόκληρα χρόνια! Λίγο πριν αναχωρήσει για Παρίσι, η "επίσημη αγαπημένη" θα... ζεστάνει τις μηχανές της σε φιλικό παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη και στην "PAOK Sports Arena"

H Εθνική Ελλάδος θα "ζεσταθεί" με το Πουέρτο Ρίκο λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διά ζώσης την πρόβα "τζενεράλε" της Εθνικής Ελλάδος προτού αναχωρήσει για Γαλλία για τη μεγάλη πρόκληση σε Λιλ και Παρίσι! Η "γαλανόλευκη" θα δώσει φιλικό ματς με το Πουέρτο Ρίκο την Τρίτη 16 Ιουλίου στις 18:30 στην "PAOK Sports Arena", μια αναμέτρηση που θα καλυφθεί και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Ο "μαέστρος" της "γαλανόλευκης" επιτυχίας Βασίλης Σπανούλης θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις των παικτών και να βγάλει τα τελευταία συμπεράσματά του λίγο πριν αναχωρήσει με τους Έλληνες διεθνείς και το τεχνικό του τιμ για το μεγάλο όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων, το οποίο πήρε σάρκα και οστά!

Αξίζει να τονιστεί ότι η Εθνική Ελλάδος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ύστερα από τρία χρόνια και συγκεκριμένα από τις 21 Νοεμβρίου 2021, όταν και είχε αναμετρηθεί με τη Λευκορωσία στο "Nick Gallis Hall" για τα προκριματικά του Mundobasket.