Ο Νίκος Καρέλης είναι έτοιμος για μια ακόμη πρόκληση εκτός συνόρων! Μετά την αποχώρησή του από τον Παναιτωλικό και τη Super League, o Έλληνας στράικερ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ινδία για λογαριασμό της Μουμπάι Σίτι, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια για έναν χρόνο. "Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινώ αυτό το νέο ταξίδι σε μια πολιτιστικά πλούσια χώρα", τόνισε μεταξύ άλλων ο 32χρονος φορ.

Ο Νίκος Καρέλης πήρε μεταγραφή στην Ινδία και συνεχίζει στη Μουμπάι Σίτι

Ο Νίκος Καρέλης που μετρά ήδη αρκετές παραστάσεις από το εξωτερικό, θα δοκιμάσει για πρώτη φορά την τύχη του στην Ινδία και τη Μουμπάι Σίτι, στην οποία μάλιστα θα γίνει συμπαίκτης με τον Τζον Τοράλ, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Ο Έλληνας επιθετικός έχει επίσης θητείες σε Ρωσία, Αγγλία, Βέλγιο και Ολλανδία με τις φανέλες των Άμκαρ, Μπρέντφορντ, Γκενκ και Ντε Χάαγκ αντίστοιχα.


Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Καρέλη ως παίκτης της Μουμπάι Σίτι:

"Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινώ αυτό το νέο ταξίδι σε μια πολιτιστικά πλούσια χώρα. Έχω ακούσει πολλά υπέροχα πράγματα για τη Mumbai City FC και ανυπομονώ να γίνω μέλος του συλλόγου. Η ομάδα έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Ανυπομονώ να συνεισφέρω στη συνεχή επιτυχία της την ερχόμενη σεζόν. Ανυπομονώ να γίνω μέρος αυτής της δυναμικής ομάδας και να παίξω μπροστά στους οπαδούς της".