δύο λαμπερά αστέρια του ελληνικού στίβου, ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Μίλτος Τεντόγλου, είναι πολύ καλοί φίλοι και φυσικά ο ένας φροντίζει να... πειράζει τον άλλον με την πρώτη ευκαιρία! Ο άλτης τού επί κοντώ, που σημείωσε πρόσφατα πανελλήνιο ρεκόρ, θέλησε να τρολάρει τον "Βασιλιά" του μήκους για το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει ακόμα να σημειώσει πανελλήνιο ρεκόρ. "Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάποια μέρα να μπεις κι εσύ στο κλαμπ των ρέκορντμεν", ανέφερε σε ανάρτησή του χαρακτηριστικά. 

O Καραλής... τρόλαρε με επική ανάρτηση στο Instagram τον Μίλτο Τεντόγλου

Ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Μίλτος Τεντόγλου βγήκαν από κοινού απολαμβάνοντας μια όμορφη έξοδο λίγο πριν από τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και ο αθλητής τού επί κοντώ που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, σημειώνοντας το ένα πανελλήνιο ρεκόρ μετά το... άλλο, θέλησε να πειράξει τον Τεντόγλου, ο οποίος έχει πετύχει τα πάντα στην καριέρα του πέρα από την κορυφαία επίδοση στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα ανάφερε στην ανάρτησή του ο Καραλής: "Μπορεί να μην έχεις Πανελλήνιο Ρεκόρ (ακόμα), ΑΛΛΑ είσαι κύριος! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάποια μέρα να μπεις κι εσύ στο κλαμπ των ρέκορντμεν… να είσαι καλά".