Η... τρομακτική ομάδα των ΗΠΑ που θα κατέβει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού χρειάστηκε μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Ο τραυματισμός και οι ενοχλήσεις του Καουάι Λέοναρντ δεν έχουν υποχωρήσει, γεγονός που έκανε τον Στιβ Κερ να καλέσει τον Ντέρικ Γουάιτ των Μπόστον Σέλτικς.

Αλλαγή στο ρόστερ των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 

Το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο μπάσκετ είναι χωρίς καμία αμφιβολία η ΗΠΑ, με την "Dream Team" να δείχνει κιόλας από την αρχή στο φιλικό κόντρα στους Καναδούς τις "άγριες" διαθέσεις της ενόψει Παρισιού.

Οι Αμερικάνοι παίκτες έχουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες ως την ύψιστη τιμή και αποφάσισαν να "κατέβουν" στη διοργάνωση όλοι οι σούπερ σταρ των ομάδων. Ο Στιβ Κερ κάλεσε την καλύτερη δυνατή ομάδα με τους Λεμπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ να ξεχωρίζουν. 

Στην 12άδα ανήκε και το όνομα του Καουάι Λέοναρντ, με τον φόργουορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Το γεγονός αυτό έκανε τον ομοσπονδιακό προπονητή των ΗΠΑ να τον αντικαταστήσει με τον Ντέρικ Γουάιτ που έκανε εξαιρετική εμφάνιση με τους Μπόστον Σέλτικς.