Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει μπει για τα καλά στο... μάτι των ευρωπαϊκών ομάδων, με τις Ίπσουιτς και Σπόρτινγκ Λισαβόνας να έχουν κάνει διαδοχικές κρούσεις στον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του. Τελευταία πρόταση που αρνήθηκαν οι "πράσινοι", ήταν τα 25 εκατομμύρια ευρώ που πρόσφερε η Μπολόνια για τον Έλληνα επιθετικό.

Αρνήθηκε πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ ο Παναθηναϊκός για τη μεταγραφή του Ιωαννίδη

Η εξαιρετική χρονιά του Φώτη Ιωαννίδη δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ο Παναθηναϊκός κάνει τα αδύνατα δυνατά για να διατηρήσει τον Έλληνα στράικερ στο ρόστερ του, απορρίπτοντας τεράστιες προτάσεις για τη μεταγραφή του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cxrcfeoylbux)
Η τελευταία κρούση ήταν με άρωμα... Ιταλίας, με τους "πράσινους" να σχολιάζουν: "Η τελευταία επίσημη προσφορά που έγινε στον Παναθηναϊκό για τον Φώτη Ιωαννίδη ήταν από την Μπολόνια και ανήλθε στα 25 εκατ. ευρώ. Απορρίφθηκε, όπως και όσες έχουν γίνει έως τώρα".

Η ιταλική ομάδα προσφέρει στον Έλληνα επιθετικό το όνειρο του Champions League, όπως και το δύσκολο πρωτάθλημα της Serie A και δεν αποκλείεται να επιστρέψει ξανά με νέα πρόταση, με τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία να βάζουν στο κόλπο ξανά τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.